Siirry sisältöön
LOGYn Sisälogistiikkapäivä kokoaa logistiikan ammattilaiset yhteen 7.9.23 - Tule kuulemaan puheenvuoromme vastuullisuudesta sisälogistiikassa!

Olemme mukana Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGYn Sisälogistiikkapäivässä. Tapahtuma kokoaa logistiikan ammattilaiset yhteen, ja pääteemoina ovat sisälogistiikan käytännön ratkaisut ja tulevaisuuden trendit.

Kuva: Transvalin kehitysjohtaja Vesa Rinne pitää tapahtumassa puheenvuoron "Ympäristövastuullisuuden näkökulmia sisälogistiikassa".

LOGYn Sisälogistiikkapäivä järjestetään Hotelli Clarionissa tiistaina 7.9. klo 9-16. Tule mukaan kuulemaan sisälogistiikan uusimmista innovaatioista ja käytännöistä, jotka tehostavat organisaatiosi toimintaa. Saat arvokasta tietoa toimitusketjuja ja sisälogistiikkaa muovaavista trendeistä ja voit verkostoitua alan huippuasiantuntijoiden kanssa. Samalla lipulla pääset myös osallistumaan Kuljetuspäivä 2023-tapahtumaan.

Transvalin Vesa Rinteen puheenvuoro "Ympäristövastuullisuuden näkökulmia sisälogistiikassa" 

Iltapäivän ”Sisälogistiikan Trendit”-seminaariosiossa meiltä Transvalilta kello 14.15 puhujalavalla on kehitysjohtajamme Vesa Rinne. Vesalla on yli 15 vuoden kokemus erilaisista johtotehtävistä teollisuuden logistiikassa ja nykyisessä tehtävässään hän työskentelee erityisesti vastuullisuuden ja laadun kehittämisen parissa. Vesa jakaakin ajankohtaisessa puheenvuorossaan tärkeää tietoa, kokemuksia ja käytäntöjä siitä, miten voit sisälogistiikassa huomioida kestävän kehityksen ja ympäristövastuullisuuden. 

”Transval on osana Posti Groupia sitoutunut nollaamaan omat kasvihuonekaasupäästönsä vuoteen 2030 mennessä ja koko arvoketjun osalta vuoteen 2040 mennessä, ” kertoo Vesa Rinne. ”Kuulet puheenvuorossani, mistä sisälogistiikan kasvihuonekaasupäästöt tyypillisesti muodostuvat ja miten ne voidaan nollata. Lisäksi pureudutaan myös pakkaamiseen, pakkausmateriaaleihin ja kierrätykseen.” 

Löydät päivän aikana meidät myös ständiltämme!

Olemme tapahtuman virallinen kumppani ja löydät päivän aikana meidät myös ständiltämme. Vesan lisäksi meiltä  mukana tapahtumassa on Transvalin sisälogistiikan myynnistä ja suurasiakkuuksista vastaava Kai Kankaala sekä emoyhtiöstämme Postista rahdin myyntijohtaja Sari Joronen. Tule juttelemaan, autamme mielellämme optimoimaan logistiikkaasi ja tehostamaan toimitusketjuja!

Löydät koko tapahtumaohjelman ja ilmoittautumislinkin Logyn verkkosivulta.

Tapaamisiin!

alkuunalkuun