Siirry sisältöön
Emoyhtiömme Posti Group jatkaa suosittuja vastuullisuuswebinaareja – tervetuloa!

Huhtikuun aiheena: Missä mennään viher- ja vastuullisuusväittämien regulaatiossa?

Iloksemme voimme kertoa, että emoyhtiömme Posti Group jatkaa suosittua ja ajankohtaista vastuullisuuswebinaarien sarjaa myös tänä vuonna. Aiemmissa webinaareissamme olemme puhuneet muun muassa päästöraportoinnista, sosiaalisesta vastuusta, hiilikädenjäljestä ja viherpesun välttämisestä. 

Seuraava webinaari "Missä mennään viher- ja vastuullisuusväittämien regulaatiossa?" pidetään 26.4. klo 9.00 jossa Postin vastuullisuusjohtaja Noomi Jägerhorn keskustelee viherväittämistä Finnwatchin ja Keskuskauppakamarin liiketapalautakunnan vieraspuhujien kanssa.

Toukokuun webinaarissa "Työkalut yritysten luontovaikutusten arviointiin" 23.5. klo 9.00 syvennytään yritysten luontovaikutuksiin WWF:n asiantuntijan kanssa. 

Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan! Ilmoittaudu täältä

Löydät myös kaikki nauhoitukset ylläolevan linkin kautta, jos et ehtinyt aiempiin webinaareihimme. Samalla voit tutustua vastuullisuustyöhömme sekä ladata itsellesi tammikuussa 2023 Maailman talousjärjestön WEF:n  Davosissa julkistetun ohjeistuksen yksittäisen lähetyksen koko kuljetusketjun päästöjen raportointiin. 

 

alkuunalkuun