Siirry sisältöön
Transvalin kehitysjohtaja Vesa Rinne Logistiikan kehittämis- ja yhteistyöverkoston Limowan hallituksen puheenjohtajaksi

Logistiikan kehittämis- ja yhteistyöverkoston Limowa ry:n hallituksen puheenjohtajaksi on valittu Transvalin kehitysjohtaja Vesa Rinne. Rinne toimi yhdistyksessä aiemmin hallituksen varajäsenenä. Onnittelut Vesa ja kiitos Limowan jäsenten luottamuksesta!

Limowa keskittyy muun muassa älykkäisiin logistisiin ratkaisuihin. Yhdistyksen toiminnassa on mukana logistiikan ammattilaisia ja toimijoita niin yrityksistä kuin yhteiskunnalliselta sektorilta. Transval on yksi yhdistyksen pitkäaikaisista jäsenistä.

Logistiikka-alalla 15 vuotta, josta viimeiset 10 vuotta meillä Transvalissa kehitysjohtajan ja liiketoimintajohtajan tehtävissä toiminut, Lean Six Sigma Black Belt ja HSEQ-johtaja Vesa Rinne aloittaa puheenjohtajakauden vahvalla yhteistyö- ja kumppanuusverkostoajattelulla.

– Uskon, että Transval Suomen markkinajohtajana logistiikan ulkoistusratkaisuissa ja Pohjoismaiden suurimpana sisälogistiikkatalona yhdessä muiden logistiikkatoimijoiden kanssa voivat jakaa alalle parhaita käytänteitä ja tieto-taitoa logistiikkavirtojen tehostamiseen ja optimointiin. Näin voimme parantaa Suomessa toimivien yhtiöiden menestystä globaalissakin kilpailutilanteessa.

Tutustu Transvalin palvelutarjoomaan

ja ota meihin yhteyttä, niin jutellaan miten voisimme auttaa yritystäsi logistiikan kehittämisessä

alkuun