Siirry sisältöön
Logistiikka on luottamusta – yli 500 suurta yhtiötä luottaa tuotantonsa Transvalille

Vanhan viisauden mukaan yrityksissä kannattaa keskittyä siihen asiaan, joka osataan parhaiten. Siksi on hyvä harkita voisiko jonkun osaprosessin – esimerkiksi sisälogistiikan – ulkoistaa sen osaavalle yritykselle”, toteaa asiakkuuksista ja kasvusta vastaava johtaja Risto Vilo

Sisälogistiikkapalveluja esimerkiksi teollisuuteen, varastoihin ja terminaaleihin sekä palveluvarastotilaa, asiakaskohtaisia kuljetuspalveluja ja henkilöstövuokrausta logistiikkatoimintoihin tarjoavan yhtiön edustaja puhuu kokemuksen vahvalla äänellä. “Usein esimerkiksi teollisuudessa ykkösasiana on ollut keskittyminen valmistuksen tehokkuuteen ja tuotteen laatuun. Logistiikka on ollut välttämätön paha, josta ei ole osattu ottaa tehoja irti. Viime vuosina huomiota on alettu kiinnittämään myös sisälogistiikan toimivuuteen – ja silloin me voimme olla avuksi.”

“Voimme tuoda jopa 10 % säästöt yrityksen logistiikkatoiminnoissa, olemme sisälogistiikassa alan suunnannäyttäjä.”

Lean-osaamista joka päivä

Transvalin lähes 100 Lean Six Sigma osaajaa ja yhtiön kouluttama oma henkilöstö tuo asiakkaan tiloihin lean-ajattelumallin ja toimintatavat. Logistiikan tuoma tehokkuus on huomattu asiakaskunnassa.

“Sisälogistiikkapalveluissa tuomme asiakkaan omiin tiloihin tarvittavat materiaalinkäsittelykoneet sekä logistiikan ammattihenkilökunnan. Ydinosaamistamme on muun muassa viedä tavarat tuotantoon oikea-aikaisesti. Valvoa, että tavarat liikkuvat tuotannon tai varaston sisällä tehokkaasti, lisäksi pakkaamme tavarat ja toimitamme eteenpäin.”

Transvalin palvelua on myös palveluvarastotoiminta kattavalla lisäpalvelurepertuaarilla, jossa yhtiö palvelee laajasti Suomessa toimivia yrityksiä – turvallista varastotilaa löytyy 300 000 neliötä. Tuotteiden kuljettaminen esimerkiksi satamasta tai toimipisteiden välillä hoituu asiakaskohtaisilla kuljetusratkaisuilla. Kolmas palvelu on ammattitaitoisen henkilöstön vuokraus logistiikkatoimintoihin, vuosittain Transvaliin saapuu lähes 20 000 työhakemusta.

“Asiakkainamme on yrityksiä laidasta laitaan: toisaalta monikansallisia suuryrityksiä, toisaalta pieniä verkkokauppoja ja perheyrityksiä. Sisälogistiikkansa meidän käsiimme luottaa muun muassa tukkukaupat, konepajat ja prosessiteollisuus.”

Luottamus perustuu läpinäkyvyyteen

“Lupauksemme asiakkaille perustuu toimintojen jatkuvaan kehittämiseen ja mittaamiseen menetelmillä, jotka ovat suoraan nähtävissä myös asiakkaillemme. Tavoitteena on myös tehokkuus, ketteryys ja tätä kautta säästöjen tuominen asiakkaalle”, sanoo Vilo.

Transval toimii asiakkaalle riskipuskurina. Asiakas saa kausi- ja sesonkivaihteluihin sopeutuvan henkilömäärän, ratkaisu on joustavuudessa. “Kun vuokraamme henkilöstöä logistiikkatehtäviin, laskutusperuste on euroa per tunti. Muutoin asiakkaille laskutus on suoritepohjaista, eli euroa per tehty suorite. Asiakkaamme valitsevat kiinteällä suoritehinnalla tarvitsemansa palvelut. Suoritepohjainen laskutus palvelee osaltaan myös toiminnon tehostamista, kun työstä tehtävä veloitus seuraa suoraan asiakkaan volyymeja. Yllätyksiä ei pääse syntymään.”

TIESITKÖ TÄMÄN TRANSVALISTA?

  • Palvelee noin 500 asiakasta Suomessa ja Baltian maissa asiakkaiden omissa tiloissa; esimerkiksi varastoissa, terminaaleissa, teollisuudessa ja myymälöissä.
  • Yhtiö on toiminut yli 25 vuotta, henkilöstöä noin 5 000.
  • Palvelu kattaa toimitusketjuratkaisut kuljettamisesta varastointiin sekä asiakkaiden tiloissa tapahtuvat sisälogistiikan ratkaisut ja logistiikan ammattiosaajien henkilöstöpalvelut.
  • Toimintaa koko maan alueella, pääkonttori Helsingissä.
  • Muuttaa asiakkaiden sisälogistiikan kiinteitä kuluja muuttuviksi kustannuksiksi.
  • Suomen markkinajohtaja ulkoistuslogistiikassa.
  • Tekee sen, minkä lupaa
 
 

 

Kiinnostaako sinua sisälogistiikan tehostaminen? Lataa tästä Transvalin sisälogistiikkaopas

Haluatko keskustella logistiikan ulkoistusratkaisuista? Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä mahdollisia ratkaisumalleja toimintaanne

Lue lisää Transvalin palveluista

alkuunalkuun