Siirry sisältöön
Varastointipalvelut1 -1

Varastoinnin lisäarvopalvelut

Varastolla tehtävät, kattavat lisäarvopalvelut  

Tarjoamme suoraan varastolla tehtäviä palveluja, jotka nopeuttavat asiakkaidemme tuotteiden saamista myyntiin tai tuovat ratkaisun myymättä jääneiden tuotteiden kierrätykseen.  Palvelumme skaalautuvat kunkin asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Merkittävässä roolissa ovat niin transvalilaisten ammattitaito kuin asiakkaiden kanssa palvelujen ja toimintatapojen jatkuva kehittäminen.   

 • Uudelleenpakkaamisen ja tarroituksen avulla tuotteelle tehdään houkutteleva ulkoasu, joka edistää asiakkaan ostopäätöstä ja lisää myyntiä tai helpottavat tuotteiden esillepanoa myymälässä.  
   
 • Myymälätelineiden kokoaminen tarjoaa valmiiksi kootut ja täytetyt myyntitelineet, jotka nopeuttavat tuotteiden esillepanoa sekä vapauttavat oman henkilökunnan asiakaspalveluun ja muuhun yrityksen ydintoimintaan. 
   
 • Esiasennuspalveluilla nopeutetaan loppuasiakkaiden ostamien laitteiden käyttöönottoa. Laitteet voidaan esimerkiksi koota valmiiksi tai niihin voidaan asentaa ennalta haluttuja ohjelmistoja. Tämä vähentää yrityksen asiakaspalvelukuormitusta ja helpottaa loppuasiakkaan elämää. 
   
 • Yrityksen reklamaatioiden määrä vähenee ja nopea reagointi laatuongelmiin helpottuu laaduntarkastuspalveluilla. Laaduntarkastuspalvelut sisältävät esimerkiksi tuotteiden tarkastuksia tai koekäyttöjä ja takaa, että asiakkaat saavat sen, mitä haluavat. 
   
 • Tarjoamme valmiit ja luotettavat ratkaisut vaarallisten aineiden varastointiin ja huolehdimme asiakkaidemme puolesta kemikaaleihin liittyvistä lakisääteisistä velvoitteista.  Vaarallisia aineita ovat esimerkiksi kemikaalit, tietyt puhdistusaineet, kosmeettiset tuotteet, akut ja kaasut. 
 • Asiakkaillemme maksuton Hävikistä hyväntekeväisyyteen -palvelussamme keräämme ja toimitamme poistuvat tuotteet lahjoituksena tarvitsijoille. Tämä on yksi meidän tavoistamme kantaa kortemme kekoon, jotta voimme auttaa niiltä, jotka apua tarvitsevat, edistää kiertotaloutta ja samalla vähennämme turhien jätteiden syntymistä.   

 • Lisäpalvelumme kattavat myös verkkokaupan toimitukset ja palautukset. Toimitamme tilaukset perille kuluttajille heidän haluamallaan tavalla kotimaassa ja ulkomaille. Asiakas saa tuotteet valintansa mukaan joko kotiin, pakettiautomaattiin, Postin toimipisteeseen tai verkkokaupan myymälään. 

 

transval_rekry_kuvat-3746-400x267

Haluatko tehostaa varastointiasi?

Uskomme, että 320 000 m2 varastointitiloistamme ja 5000 transvalilaisen osaamisesta löytyy ratkaisu sinunkin yrityksesi varastointitarpeeseen.

Haluatko pysyä ajan tasalla sisälogistiikan uusimmista virtauksista? Tilaa uutiskirje!

alkuunalkuun