Siirry sisältöön
transval_bg_dark-orange
Ajankohtaista
Lataa opas: Tehokkuutta, joustoa ja kasvua varaston ulkoistamisella

Tämä opas tarjoaa sinulle keinoja, joiden kautta voit tunnistaa logistiikan tehostamismahdollisuuksia osaavan varastokumppanin avulla ja näin parantaa koko yrityksen kilpailukykyä. 

Oli syy varaston ulkoistukselle mikä hyvänsä, se on tehokas keino keskittyä omaan ydinliiketoimintaan, parantaa kilpailukykyä sekä saavuttaa kustannussäästöä, joustoa, laatua ja tehokkuutta. Kokeneen logistiikkakumppanin tuella voi lähteä kartoittamaan tarpeita, kehittämään tarvittavia logistisia ratkaisuja ja mahdollistamaan kasvua.

Miksi ladata Varaston ulkoistajan opas?

Oppaasta löydät vinkkejä muun muassa. seuraaviin aiheisiin:

  • Miten logistiikan ulkoistusprosessi etenee?

  • Mitä kannattaa huomioida kumppanin valintaprosessissa?

  • Miten tunnistat vastuullisen logistiikkakumppanin?

  • Miten uusinta teknologiaa hyödynnetään varastologistiikassa?

Oppaassa kerromme myös, miten voimme logistiikan ammattilaisina auttaa yritystäsi. Transval, Postin varastointi- ja logistiikkapalveluita tarjoava liiketoiminta, on ulkoistuslogistiikan markkinajohtaja ja edelläkävijä Suomessa sekä Pohjoismaiden suurin sisälogistiikkatalo.

Tarjoamme Suomen markkinassa ainutlaatuisen mahdollisuuden saada koko toimitusketjun yhdeltä palveluntarjoajalta ja synergioita koko toimitusketjun matkalta. Kun ulkoistat varastoinnin ja logistiikan meille, voit itse keskittyä oman liiketoimintasi kasvattamiseen ja kehittämiseen. Varaston sijainti sekä kytkeminen saumattomasti osaksi Postin kuljetusverkostoa ja skaalautuvaa kuljetuskapasiteettia mahdollistavat nopeat kuljetukset aina loppuasiakkaalle asti.

Lataa nyt Varaston ulkoistajan opas ja ryhdy tehostamaan yrityksesi varastointia

lataa opas

 

 

transval ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Kiinnostuitko ja haluat kehittää yrityksesi logistiikkatoimintoja osaavan kumppanin kanssa?
alkuunalkuun