Siirry sisältöön
Teollisuuslogistiikan kumppanin kanssa kasvua ja parempaa kilpailukykyä

Osana sisälogistiikan palveluja tarjoamme teollisuuden ulkoistusratkaisuja, jotka tuovat tehokkuutta tuotantoprosesseihin ja parantavat asiakkaidemme kilpailukykyä.

 
Huolehdimme kaikista materiaalivirroista, aina vastaanotosta varastointiin, setitykseen, toimittamiseen tuotantoon, kokoonpanoon, pakkaamiseen ja lähettämiseen. Tehostamme ja optimoimme logistiikkaa puolestasi ja asiakkaanamme voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi. 
 

Syöttölogistiikan ratkaisuilla tehokkuutta materiaalivirtoihin

Kysyntä hybridiratkaisuille on kasvanut, ja autamme useita teollisuusasiakkaitamme syöttölogistiikan ratkaisuilla. Syöttölogistiikassa otamme vastaanoton ja setityksen pois tehtaasi tiloista. Vastaanotamme maailmalta saapuvat komponentit puolestasi ja keräämme ne seteiksi, esimerkiksi laitteen kaikki osat samalle lavalle. Kuljetamme setin tuotantosoluun juuri silloin, kun haluat. 

Kun poistamme vastaanoton ja setityksen tehtaasi tiloista, saat poistettua tilaa vievät hyllyt ja vapautettua tuotantotilaa. Asentajat pystyvät keskittymään asentamiseen. Kun tuote on valmis, pakkaamme ja lähetämme sen matkaan. 

Tiedolla johtaminen auttaa pysymään pulssilla ja tunnistamaan kehitysalueita 

Teollisuuslogistiikan arkea värittävät muuttuvat tilanteet. Tiedonhallinta ja tietojärjestelmät ovat työmme ytimessä: niiden avulla pysymme tilanteen pulssilla ja toimitamme sen mitä haluat silloin, kun sen haluat. Keräämme dataa prosesseista ja jalostamme siitä analyysia käyttöösi.

Datan avulla parannamme prosesseja ja maksimoimme saatua hyötyä. Teemme esimerkiksi saapuvan materiaalivirran kollien tunnistamista, seurantaa ja datan visualisointia. Luomme analyyseja tavarantoimittajista, mikä auttaa tunnistamaan mahdollisia ongelmia tai kehitysalueita omissa prosesseissa. Sen kautta saat tietoa, jonka voit jakaa esimerkiksi hankintaorganisaatiolle. 

Asiakkaan kanssa yhdessä sovittu palvelulupaus toiminnan perustana

Sovimme yhdessä asiakkaidemme kanssa palvelulupauksen, joka ohjaa työtämme. Palvelulupaus on konkreettinen ja perustuu lukuihin, kuten vasteaikoihin tai virheellisyysprosentteihin.  

Räätälöimme palvelulupauksen aina tarpeisiisi. Yhdelle asiakkaalle palvelulupaus voi olla esimerkiksi, että kaikki saapuva tavara on käsitelty kello 14 mennessä. Toiselle se voi olla, että valmistunut tuote on pakattu kahdessa päivässä kuljetuskuntoon. 

Palvelulupaus on mittapuu, johon peilaamme päivittäisessä työn johtamisessa. Saat meiltä suoran näkymän mittareihin, jolloin voit myös itse seurata niitä päivittäin. Yhteistyömme tehostuu, kun tieto on saatavilla läpinäkyvästi, ja saamme siitä perustan jatkuvalle kehittämiselle. 

Olemme joustava ja vastuullinen logistiikkakumppani 

Asiakkaat toivovat nyt ennen kaikkea joustoa tuotannolle ja varastoinnille. Meistä saat reaktiivisen kumppanin, joka joustaa ja kehittyy maailman muuttuessa. Vastuullisuus on tärkeä osa työtämme, nyt ja tulevaisuudessa. Olemme emoyhtiö Postin rinnalla sitoutuneet polkemaan omat päästömme nollaan vuoteen 2030 mennessä. Science Based Targets -aloite on hyväksynyt nettonollatavoitteemme ensimmäisenä logistiikkayhtiönä maailmassa. 

Valjasta vankka kokemuksemme teollisuuden tehdaslogistiikasta nyt käyttöösi

Tarjoamme käyttösi markkinoiden pisimmän kokemuksen teollisuuden tehdaslogistiikan ja valmistuspalveluiden kokonaistoimituksista. Palvelukonseptimme on rakennettu yhdessä johtavien suomalaisten teknologiateollisuuden yritysten kanssa. Tuomme logistisen osaamisemme mukaan tuotantolaitosten muuttuviin tilanteisiin ja kehitysprosesseihin. 
 
Strategisena logistiikkakumppaninasi autamme löytämään kasvun ja tehostamisen mahdollisuuksia. Emoyhtiömme Postin kanssa tarjoamme kaikki logistiikan arvoketjun palvelut kätevästi saman katon alta. 

Haluatko kehittää teollisuuslogistiikkatoimintojasi kokeneen kumppanin kanssa? 

Lue lisää teollisuuslogistiikan palveluistamme

Tutustu miten olemme auttaneet asiakkaitamme logistiikkatoimintojen tehostamisessa

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

alkuunalkuun