Uratarinat

 Asenne ja tahto kohdillaan vievät aina eteenpäin

Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden toteuttaa omaa potentiaaliansa. Tältä sivulta löydät kahden transvalilaisen uratarinat ja pääset tutustumaan heidän kehityspolkuihinsa.

Minna Nieminen Uratarinat

Nopea oppiminen vei Minnan uudelle osaamisalueelle

Minna Nieminen, rekrytointikoordinaattori

Minna aloitti Transval-uransa vuoden 2013 lopulla Vindealla pakkaamopalveluiden toimistotehtävissä. 2014 kesällä Transval osti Vindean osakekannan ja sen myötä lokakuussa 2014 Minna siirtyi Transvalin kirjoille jatkaen vielä samoissa tehtävissä. Tuolloin Minnan tehtäväkenttään kuului pakkauslistojen puhtaaksikirjoittamista, laskutusta, lähetyslistojen tulostamista jne.

Vuoden 2015 lopussa Minna siirtyi Transvalin pääkonttorille Jusslaan rekrytointiassistentin tehtäviin. Hän perehtyi rekrytointipuolen tehtäviin vuoden verran, pääsi hyvin nopeasti mukaan rekrytointitiimin kiivaaseen sykkeeseen – ja jo vuoden 2016 lopussa Minnasta tuli rekrytointikoordinaattori. Tehtäviin kuuluu tänä päivänä kaikki rekrytoinnin vastuulle kuuluvat tehtävät työpaikkailmoittelun laatimisesta haastatteluihin ja työsopimusten hallinnointiin. Taustalla Minnalla on toimisto – ja aspatehtäviä laaja-alaisesti eli toimenkuva on sangen monipuolinen.

”Hienoa on se, että olen saanut jatkuvasti oppia paljon uutta, erityisesti rekrytointi on minulle uusi aluevaltaus. Ja koska olen liikkunut konsernin sisällä eri yksiköissä ja tehtävissä, olen oppinut tuntemaan sekä ihmisiä että liiketoimintaa eri näkövinkkeleistä. Talo on tullut tutuksi aika nopeassa tahdissa.”

Minnan mielestä rekrytoinnissa palkitsevinta on, kun yksikköön löytyy juuri se oikea tekijä, ja työnjohdolta tulee sen myötä positiivista palautetta.

”Kyllä ehdottomasti parasta Transvalilla on mahtavat työkaverit ja mahdollisuus nähdä uusia asioita.”

Arttu Pentikäinen Uratarinat

Artun resepti: Positiivinen asenne ja oma-aloitteisuus ovat uralla etenemisen avain

Arttu Pentikäinen, Operatiivinen päällikkö, terminaalihallinnon tukitoimet ja kehitys

Arttu edustaa transvalilaista, joka on tullut liikkeen luovutuksen kautta Tranvalille ja halunnut jäädä meille rakentamaan uraansa. Artulla on vahva pyrkimys eteenpäin ja tätä kautta hän on päässyt Transvalilla erilaisiin tehtäviin. Artun työnkuvaan kuuluvat oman yksikön vetäminen, terminaalihallinnon tukitoimet ja kehitys. Hän työskentelee yksikkönsä vetämisen ohella erilaisissa projekteissa, esim. operatiivisen johdon tukena uusien aluevaltausten suunnittelussa.

Arttu aloitti työt lentokentällä rahtimiehenä 2007. Keväällä 2011 Arttu siirtyi Transvalilla vuoroesimieheksi ja keväällä 2015 hänestä tuli yksikön operatiivinen päällikkö.

”Päällikkötehtävässä saa jo itse paljon rakentaa tehtävänkuvaa. Haluan tehdä työn omalla tavalla. Johto seuraa toimintaa ja antaa tarvittaessa tukea. Myös muun organisaation verkostot ja tuki ovat minulle tärkeitä ja mahdollistavat uralla etenemisen. Oma mielenkiinto ja aktiivisuus ovat olleet olennaisessa roolissa – kun on ollut innostuneena mukana niin myös uusia mahdollisuuksia on auennut.”

Arttu on edennyt uralla tekemällä työt niin hyvin kun mahdollista ja aina kun uusia mahdollisuuksia on tullut, niin Arttu on ilmaissut halunsa ottaa haaste vastaan. Tämä on myös huomattu ja mahdollisuuksia on tullut. Nyt Arttu on mukana teat-esimieskoulutuksessa ja Lean Six Sigma -green belt koulutuksessa. Haaveena olisi nostaa vyötasoa mustaan.

Normipäivään mahtuu operatiivisen esimiestyön ohella erilaisten projektien läpikäymistä, uuden rakentamista sekä esimieskoulutusta. Tällä hetkellä Arttu on myös mukana suunnittelemassa uutta liiketoiminta-aluetta rakennuslogistiikan puolelle.

”Päivän aikana pitää pystyä hallitsemaan monta eri kokonaisuutta ja järjestelmällisyys on tärkeä osa työtä. Jos ei olisi järjestelmällisyyttä, niin mitään ei saisi valmiiksi, kun monta eri tehtävää on päällekkäin meneillään.”

”Meillä on hyvä porukka tekemässä ja jokaista arvostetaan ihmisenä. Tulevaisuus johtaa juuri sinne minne se halutaan viedä, kun on positiivista asennetta ja energistä meininkiä. Uskon, että Transvalista on nyt näkyvissä vasta jäävuoren huippu ja haluan olla mukana rakentamassa Transvalia.”