Uratarinat

 Asenne ja tahto kohdillaan vievät aina eteenpäin

Haluamme tarjota kaikille työntekijöille mahdollisuuden toteuttaa omaa potentiaaliansa. Tutustu kahteen transvalilaiseen ja heidän kehityspolkuihinsa.

Nopea oppiminen vei Minnan uudelle osaamisalueelle

Minna Nieminen, rekrytointikoordinaattori

Minna aloitti Transval-uransa vuoden 2013 lopulla Vindealla pakkaamopalveluiden toimistotehtävissä. 2014 kesällä Transval osti Vindean osakekannan ja sen myötä lokakuussa 2014 Minna siirtyi Transvalin kirjoille jatkaen vielä samoissa tehtävissä. Tuolloin Minnan tehtäväkenttään kuului pakkauslistojen puhtaaksikirjoittamista, laskutusta, lähetyslistojen tulostamista jne.

Vuoden 2015 lopussa Minna siirtyi Transvalin pääkonttorille Jusslaan rekrytointiassistentin tehtäviin. Hän perehtyi rekrytointipuolen tehtäviin vuoden verran, pääsi hyvin nopeasti mukaan rekrytointitiimin kiivaaseen sykkeeseen – ja jo vuoden 2016 lopussa Minnasta tuli rekrytointikoordinaattori. Tehtäviin kuuluu tänä päivänä kaikki rekrytoinnin vastuulle kuuluvat tehtävät työpaikkailmoittelun laatimisesta haastatteluihin ja työsopimusten hallinnointiin. Taustalla Minnalla on toimisto – ja aspatehtäviä laaja-alaisesti eli toimenkuva on sangen monipuolinen.

”Hienoa on se, että olen saanut jatkuvasti oppia paljon uutta, erityisesti rekrytointi on minulle uusi aluevaltaus. Ja koska olen liikkunut konsernin sisällä eri yksiköissä ja tehtävissä, olen oppinut tuntemaan sekä ihmisiä että liiketoimintaa eri näkövinkkeleistä. Talo on tullut tutuksi aika nopeassa tahdissa.”

Minnan mielestä rekrytoinnissa palkitsevinta on, kun yksikköön löytyy juuri se oikea tekijä, ja työnjohdolta tulee sen myötä positiivista palautetta.

”Kyllä ehdottomasti parasta Transvalilla on mahtavat työkaverit ja mahdollisuus nähdä uusia asioita.”