Etsimme varastoon pitkäaikaista “ylläpitoartistia” toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työpiste sijaitsee lähellä keskustaa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Palkka määräytyy kaupan varaston työehtosopimuksen mukaan. . Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo: 10.00-18.00.

Tarjolla monipuolinen tehtävä oma-aloitteiselle tekijälle, joka arvostaa työnkuvassa vastuuta ja vapautta. Työ on melko fyysistä, mutta avuksesi on valjastettu konevoimaa, joten kokemus vastapainotrukin käytöstä on eduksesi, kuten myös aiempi kokemus varastoympäristössä työskentelystä. Koulutamme tehtävään, joten tärkeimmät ominaisuutesi ovat halu oppia uutta ja reipas, työhön tarttuva asenne.

Menestyäksesi tehtävässä edellytämme sinulta:

  • Täysi-ikäisyyttä
  • Erinomaista suomen kielen taitoa

Mitä tarjoamme?

  • Transval Akatemian koulutukset
  • Työhyvinvointisäätiön palvelut
  • Työterveyspalvelut
  • Laadukkaat työvaatteet
  • Alennuksia ja etuja myös kumppaneilta
  • Reilut työkaverit ja turvallisen työympäristön

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti Hae tähän paikkaan -linkin kautta.

 

Joona Partanen

Rekrytointikoordinaattori

joona.partanen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Tampere


Takaisin avoimiin työpaikkoihin