Etsimme vuorotteluvapaan sijaista varastoon Tuusulan Huurrekujalle

 

Etsimme reipasta työtöntä työnhakijaa varastotyötehtäviin vuorotteluvapaan sijaisuuteen Tuusulan Huurrekujalle. Työajat sijoittuvat arkipäiville 06.00-22.00 väliselle ajalle (aamuvuoro 6.00-14.00 ja iltavuoro 14.00-22.00). Työtunteja on tarjolla minimissään 30h/viikko. Työt alkavat 1.11.2020 ja päättyvät 28.2.2021. Palkkaus perustuu kaupan alan työehtosopimukseen ja pääkaupunkiseudun palkkataulukkoon.

Työtehtävinäsi ovat mm. ääni- ja listakeräys sekä display-pakkaaminen. Työ jota tulet tekemään, on hyvin kevyttä ja siinä pärjää erinomaisella asenteella ja reippaalla työotteella #asenneratkaisee. Sinulta ei vaadita aikaisempaa kokemusta, sillä sinut perehdytetään työhön. Aiempi kokemus varastoalalta tai muusta rutiininomaisesta työskentelystä on eduksesi. Hakijoilta odotamme täysi-ikäisyyttä sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle…

  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Perehdytyksen työhön
  • Monipuoliset työtehtävät

Vastineeksi toivomme että…

  • Haluat oppia uutta ja kehittyä
  • Olet oma-aloitteinen
  • Olet tiimipelaaja

 

Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta.

 

Juha Honkavirta

Rekrytointikoordinaattori

juha.honkavirta@transval.fi

 

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Huurrekuja


Takaisin avoimiin työpaikkoihin