Keräilijöitä päivittäistavarakauppaan Eastoniin

Haemme osa-aikaisia verkkokauppakeräilijöitä päivittäistavarakauppaan Eastoniin vakituisiin työsuhteisiin

Toimipiste sijaitsee Itäkeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työvuorosi sijoittuvat aikaisille aamuille maanantaista lauantaihin, alkaen klo 6.00 ja riippuen päivästä päättyen klo 13:00-14:00 välillä. Viikoittaisiin työvuoroihin pääset itse vaikuttamaan. Toivomme kuitenkin sinun pystyvän työskentelemään useampana päivänä viikossa, myös lauantaisin.

Työtehtävänäsi on toimia verkkokauppakeräilyssä, jossa vastuullasi on kerätä asiakkaan verkkokauppatilaus noudettavaksi myymälästä tai toimitettavaksi kotiovelle. Aikaisempi kokemus keräilystä ei ole välttämätöntä, sillä saat työhön kattavan perehdytyksen. Katsomme eduksi päivittäistavarakaupan tuotetuntemuksen. Työpäivien aikana kävellään hyvin paljon, joten omaathan hyvän peruskunnon.

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat: 

  • Motivaatio aamutyöhön
  • Hyvä fyysinen kunto
  • Halu toimia kaupan alalla
  • Kyky omaksua uusia asioita nopeasti ja huolellisuus
  • Hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi

Me tarjoamme sinulle:

  • Itsenäisen ja palkitsevan työn, jossa pääset näkemään työsi jäljen
  • Yhteisöllisen ja välittävän työyhteisön, jossa saat työsi tueksi ammattitaitoiset kollegat
  • Kaupan alan TES:n B1-tason mukaisen palkkauksen

Tarjoamme töitä pitkälle ajanjaksolle joustavasti tarpeidesi mukaan. Pääset työskentelemään energisessä työympäristössä mukavien työkavereiden kanssa.

Kerrothan hakemuksessa miksi juuri sinä olisit hyvä kyseiseen työtehtävään. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävään klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta.

 

Marita Rusanen

marita.rusanen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin! www.transval.fi

 

Hae tätä paikkaa

Takaisin avoimiin työpaikkoihin