Haemme nopeasti kasvavaan joukkoomme Jyväskylään osa-aikaisiin, sekä kokoaikaisiin työsuhteisiin vartijoita paikallisvartiointi-toimeksiantoihin.

Työskentelemme myymäläturvallisuuden parissa laajalla spektrillä, kohdekokonaisuudet vaihtelevat kauppakeskuksista pienempiin yksittäisiin kauppoihin. Työtehtäväsi tulisivat olemaan pääsääntöisesti myymälävartiointia.

Saatat omata aikaisempaa kokemusta myymäläympäristössä työskentelystä tai turvallisuusalalta, mutta emme edellytä sitä, sillä osa paikallisvartioinnin tehtävistämme soveltuu hyvin myös alan uusille osaajille.

Työ on kaksivuorotyötä ja sijoittuu vaihtelevasti viikon jokaiselle päivälle.

Palkkaus: vartiointialan TES

 

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Parhaiten pärjäät meillä olemalla oma-aloitteinen, ahkera ja asiakaspalveluhenkinen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta turvallisuuden ja kaupan alalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Koulutamme sinut joka tapauksessa tehtävään.

Täytä hakulomake pikaisesti, sillä työt pääset aloittamaan sopimuksen mukaan.

 

Työsuhde solmitaan Transvalin tytäryhtiön KV Turvan kanssa.

Nevena Ek
Rekrytointikoordinaattori

nevena.ek@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Ota yhteyttä:

Puhelin:
0504697826
Sähköposti:
rekry@kvturva.fi

Sijainti: Jyväskylä


Takaisin avoimiin työpaikkoihin