Haluaisitko mahdollisuuden työskennellä vaihtelevassa työympäristössä? Toivotko tilaisuutta kehittää osaamistasi turvallisuusalalla? Kaipaatko työtä jossa pystyt haastamaan itseäsi päivittäin?

Olitpa sitten juuri alalle valmistunut tai alan kokenut konkari, joka etsii uusia haasteita, meillä saattaa olla juuri sinulle sopiva pesti tarjolla!

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme KV Turvalle turvallisuusalan osaajia kokoaikaisiin, sekä osa-aikaisiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Saatat omata aikaisempaa kokemusta turvallisuusalalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Kohteissamme voit hyödyntää jo kertynyttä turvallisuusalalta saatua näkemystäsi asiakkaiden erilaisten ongelmatilanteiden ratkaisemisessa. Työskentelemme myymäläturvallisuuden parissa laajalla spektrillä, kohdekokonaisuudet vaihtelevat kauppakeskuksista pienempiin yksittäisiin kauppoihin.

Työtehtäväsi tulevat olemaan pääsääntöisesti myymälävartiointia, mutta jos omaat B-ajokortin, sinulla on mahdollisuus päästä myös ajamaan piiriä!

Töitä on tarjolla viikon jokaiselle päivälle ja työvuorot vaihtelevat sen mukaan teetkö vuorosi myymälä- vai piirivartioinnin parissa.

Palkkaus: vartiointialan TES

Parhaimmat edellytykset tässä tehtävässä menestymiseen ovat:

 • Hyvä fyysinen kunto
 • Halu työskennellä ja kehittyä turvallisuusalalla
 • Kyky omaksua uusia asioita nopeasti ja työskennellä paineen alla tehokkaasti ja tarkasti
 • Asiakaspalveluhenkisyys, rauhallisuus, hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi

Me tarjoamme sinulle:

 • Itsenäisen ja palkitsevan työn
 • Hyvät oppimismahdollisuudet ja vaihtelevan työskentely-ympäristön
 • Kattavan perehdytyksen oikeissa työympäristöissä
 • Yhteisöllisen ja välittävän työyhteisön
 • Kilpailukykyisen palkan ja palkan lisät
 • Transval Akatemian koulutukset
 • Työhyvinvointisäätiön palvelut
 • Laadukkaat työvaatteet
 • Alennuksia ja etuja myös kumppaneilta

Työtehtävä vaatii voimassa olevaa vartijakorttia. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhde solmitaan Transvalin tytäryhtiön KV Turvan kanssa.

 

Valtteri Alatalo

Rekrytointikoordinaattori

valtteri.alatalo@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin! www.transval.fi

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekry@kvturva.fi

Sijainti: Äänekoski


Takaisin avoimiin työpaikkoihin