Haemme varastotyöntekijöitä Vantaalle

Oletko reipas, työtä pelkäämätön ja toimeen tarttuva logistiikka-alan osaaja vailla töitä?

Tässä tehtäväsä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, jotka pitävät sisällään pakkaamista, keräilyä, hyllytystä, trukkitöitä sekä vastaanottoa. Työvuorot ovat arkisin kahdessa vuorossa klo 6-14 ja 14-22. Toivomme sinun pystyvän työskentelemään tarvittaessa myös lauantaisin.

Etsimme työntekijöitä, jotka voivat työskennellä viisi kertaa viikossa, ja lisäksi etsimme osa-aikaisia työntekijöitä, joilla on valmiudet tehdä 2-5 vuoroa viikossa. Hakijoilta odotamme aikaisempaa työkokemusta logistiikka-alalta, aikaisempi kokemus työkoneista on etuna tehtävässä.

Työsuhde solmitaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Palkkaus on auto- ja konekaupan työehtosopimuksen mukainen.

Menestyäksesi tehtävässä edellytämme sinulta:

  • Aikaisempaa työkokemusta logistiikka-alalta
  • Oma-aloitteisuutta
  • Erinomaista suomen kielen taitoa
  • Joustavuutta työvuorojen suhteen

Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi jo tänään.

Hae tehtävään klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta.

 

Antti Piipponen

Rekrytointikoordinaattori

antti.piipponen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

Työsuhteen tyyppi: toistaiseksi voimassa oleva

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Vantaa


Takaisin avoimiin työpaikkoihin