Etsimme varastotyöntekijöitä asiakkaallemme Vantaan Tammistoon

Työtehtävinäsi ovat monipuoliset varaston työt, kuten esimerkiksi keruu, lastaus ja hyllytys. Toivomme Sinulta aikaisempaa kokemusta logistiikasta tai trukeista. Tehtäviisi kuuluu myös noutoasiakkaiden palveleminen, eli edellytämme Sinulta erinomaisia asiakaspalvelutaitoja. 

Töitä on tarjolla alustavasti viitenä päivänä viikossa kello 8.00-18.00 välisenä aikana. Kesällä työaika voi muuttua 8.00-21.00 väliselle ajalle. Työpäivän pituus on 7,5 tuntia. Etsimme tekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen, josta on mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille.

Palkkaukseen käytetään Kaupan (varasto) työehtosopimusta.
 

 Tehtävässä toivomme hakijalta:

  • Kokemusta työntömasto- tai vastapainotrukista
  • Kädentaidollista osaamista ja ongelmanratkaisukykyä
  • Priorisointikykyä ja keskittyvää otetta työntekoon
  • Kun et tiedä jotakin, osaat sen kysyä ja etsiä
  • Hyviä kommunikointitaitoja

Mikäli koet olevasi sopiva henkilö nuorekkaaseen ja rentoon työporukkaamme, jätäthän hakemuksesi oheisen Hae tähän paikkaa -linkin kautta. Hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Juha Honkavirta

Rekrytointikoordinaattori

juha.honkavirta@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Tammisto


Takaisin avoimiin työpaikkoihin