Etsimme Pennalaan varastotyöntekijötä

Töitä tehdään kahdessa vuorossa klo 6-14 ja 14-22, joten sinulla tulee olla valmius työskennellä molemmissa vuoroissa. Työt painottuvat aamuvuoroon. Töitä on alustavasti tarjolla vuoden loppuun asti, mutta hyville tekijöille myös jatko on mahdollinen. Pääsääntöinen työtehtäväsi on erilaiset keruutyöt, mutta välillä työ sisältää myös vastaanottoa. Palkkaus on kaupan (varasto) TES:n mukainen.

Aiempi työkokemus varastoalalta on eduksesi, mutta ei välttämätöntä, sillä saat työhösi hyvän perehdytyksen. Tärkein ominaisuutesi on rautainen asenne työntekoa kohtaan!

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen antaa:

  • Kyky omaksua uusia asioita nopeasti
  • Tehokas työote ja tarkkuus
  • Sujuva suomen kielen taito
  • Täysi-ikäisyys
  • Hyvä fyysinen kunto

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi logistiikka-alalla sekä kokemuksesi työkoneiden parissa.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Niina Lahti

Rekrytointikoordinaattori

niina.lahti@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 

Työsuhteen tyyppi: määräaikainen

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Pennala


Takaisin avoimiin työpaikkoihin