Etsimme varastotyöntekijää hyvien kulkuyhteyksien varrelle Sääksjärvelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävän työaika on arkisin klo 11.00-19.00. Palkkaus tehtävässä menee kaupan alan (varasto) työehtosopimuksen mukaisesti.

Työtehtävät aloitetaan pakkauksesta, jossa pääset tutustumaan tuotteisiin ja käytössä oleviin järjestelmiin, tiedon ja taidon karttuessa pääset tutustumaan keräilyyn ja vastaanottoon. Aiempi varastokokemus sekä trukkitaito on eduksesi, mutta tärkeintä on reipas ja joustava asenne työntekoon ja halu oppia uutta, koulutamme sinut osaksi kasvavaa tiimiämme. Työpäivän aikana askeleita kertyy melkoinen määrä ja keruutyössä rapputreenikin tulee tehtyä työpäivän aikana, joten hyvä fyysinen kunto on tarpeen. Työturvallisuuskortti on eduksesi, mutta ei välttämättömyys sillä järjestämme koulutusta tarvittaessa.

Edellytämme työntekijöiltä täysi-ikäisyyttä.

Tarjoamme hakijalle:

  • Transval Akatemian koulutukset
  • Työhyvinvointisäätiön palvelut
  • Laadukkaat työvaatteet
  • Alennuksia ja etuja myös kumppaneilta
  • Reilut työkaverit ja turvallinen työympäristö

Erottuaksesi muista hakijoista, kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työkokemuksistasi logistiikka-alalta, sekä miksi juuri sinä sopisit tähän kyseiseen työtehtävään.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti Hae tähän paikkaan -linkin kautta.

 

Joona Partanen

Rekrytointikoordinaattori

joona.partanen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Lempäälä


Takaisin avoimiin työpaikkoihin