Haemme kesätyöntekijöitä varastotyöhön Vantaalle

Pääsääntöisenä työtehtävänäsi on keräilytyö. Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta varastotyöstä, ripeä työote ja hyvä fyysinen kunto. Palkka määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti. Työtä tehdään kahdessa vuorossa, painottuen klo 06.00-22.00 välille. Työpiste sijaitsee lähellä Aviapoliksen juna-asemaa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työt alkavat alustavasti viikolla 20 ja päättyvät viikolla 35, joten toivomme, että olet käytettävissä kyseisen ajanjakson viitenä päivänä viikossa. 

Työssä menestyäksesi toivomme aikaisempaa kokemusta logistiikka-alalta. Eduksesi katsotaan logistiikka-alan tutkinto ja halu kehittyä. Työpersoonaltasi olet töihin tarttuva ja oma-aloitteinen ja pystyt nopeatempoiseen työskentelyyn. Työn luonteen vuoksi edellytämme täysi-ikäisyyttä ja erinomaista suomen kielen taitoa.

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat:

  • Aikaisempi kokemus logistiikka-alalta
  • Kyky omaksua opetettavat asiat nopeasti
  • Tarkkuus työtehtävissä
  • #Asenneratkaisee
  • Joustavuutta työaikojen suhteen

Tarjoamme hakijalle:

  • Koulutuksen työtehtävään
  • Mukavan työympäristön
  • Työpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrella

Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

Hae paikkaa klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta!

 

Juha Honkavirta

Rekrytointikoordinaattori

juha.honkavirta@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Voutila


Takaisin avoimiin työpaikkoihin