Etsimme varastotyöntekijää Keravalle 

Etsimme reipasta ja oma-aloitteista varastotyöntekijää Keravalle. Työtehtävänäsi tulee olemaan painavien laattojen keräilyä, joten odotamme sinulta hyvää fyysistä kuntoa. Työtä tehdään sisätiloissa lämpötilan ollessa sama kuin ulkona. Talvella maksetaan TESin mukaista olosuhdelisää. Palkkaus on kaupan varasto TES mukainen.

Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 6-18 välille. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Keravan juna-asemaa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Aiempi kokemus varastoalalta tai muusta rutiininomaisesta työskentelystä on eduksesi, mutta työ ei kuitenkaan vaadi aikaisempaa kokemusta, sillä sinut perehdytetään työhön. Tehtävissä pärjää hyvin reippaalla asenteella ja hyvällä fyysisellä kunnolla.

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat:

  • Hyvä fyysinen kunto
  • Oma-aloitteisuus
  • Aikaisempi kokemus rutiininomaisesta työstä 
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Olet täysi-ikäinen

Tarjoamme hakijalle:

  • Transval Akatemian koulutukset
  • Työhyvinvointisäätiön palvelut
  • Laadukkaat työvaatteet
  • Alennuksia ja etuja myös kumppaneilta
  • Reilut työkaverit ja turvallinen työympäristö

 

Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi jo tänään.

 

Juha Honkavirta

Rekrytointikonsultti

juha.honkavirta@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Kerava


Takaisin avoimiin työpaikkoihin