Haemme Kauhavan alueelle trukinajotaitoista lähettämötyöntekijää!

Haemme asiakkaallemme trukinajotaitoista lähettämötyöntekijää. Työpiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kauhavalla. Työtehtäväsi koostuvat pääasiassa pakkaamisesta, keräilystä, rekkojen lastaamisesta ja purusta sekä materiaalinkäsittelystä vastapainotrukilla teollisuuden tuotantoympäristössä. Työajat ovat normaalisti arkipäivinä aamuvuoroa 7:00-15:30, mutta sinulla tulee olla valmius työskennellä myös kahdessa vuorossa. Työt alkavat kevään aikana tarpeen mukaan. Töitä tarjolla 3-6kk.

 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla:

– Hyvä vastapainotrukin ajotaito

– Joustavuutta ja luotettavuutta

– Kykyä omaksua uusia työtehtäviä nopeasti

– Hyvä suomen kielen taito

– Hyvä fyysinen kunto

 

Niko Niemistö

Rekrytointikoordinaattori

niko.niemisto@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Ota yhteyttä:

Puhelin:
0404870153

Sijainti: Kauhava


Takaisin avoimiin työpaikkoihin