Kiinnostaisiko sinua joustavat varastotyöt Itä-Vantaalla? 

Tässä tehtävässä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, jotka pitävät sisällään keräilyä, pakkaamista, hyllytystä ja trukkitöitä. Työt painottuvat keräilytehtäviin. Työvuorot ovat arkisin klo 6-14 ja 14-22. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joka suoritetaan 8-16 vuoroissa. Töitä on tarjolla alustavasti maaliskuun loppuun, mutta jatko on hyvin mahdollista. Vuoroja on tarjolla joustavasti 1-5 oman kiinnostuksesi mukaan. 

Palkka on alkaen 15,04 e/h, tehtävässä noudatetaan AKT huolinta-alan varastoterminaali- ja satamatyöntekijöiden työehtosopimusta. Toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Itä-Vantaalla Lahden moottoritien välittömässä läheisyydessä. 

Tulet pärjäämään kyseisessä työtehtävässä, mikäli sinulta löytyy jo vähintään neljä kuukautta kokemusta logistiikka-alalta. Työpersoonaltasi olet töihin tarttuva ja oma-aloitteinen, ja pystyt nopeatempoiseen työskentelyyn. Työn luonteen vuoksi edellytämme täysi-ikäisyyttä ja hyvää suomen kielen taitoa. 

Erottuaksesi muista hakijoista kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työkokemuksistasi logistiikka-alalta, sekä miksi juuri sinä sopisit tähän kyseiseen työtehtävään.

Mitä tarjoamme?

  • Transval Akatemian koulutukset
  • Työhyvinvointisäätiön palvelut
  • Työterveyspalvelut
  • Laadukkaat työvaatteet
  • Alennuksia ja etuja myös kumppaneilta
  • Reilut työkaverit ja turvallisen työympäristön

Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi jo tänään.

Hae tehtävään klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta.

 

Mico Syrjäpalo

Rekrytointikoordinaattori

mico.syrjapalo@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 

 

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Havukoski


Takaisin avoimiin työpaikkoihin