Kiinnostaisiko monipuolinen varastotyö Hyvinkäällä?

Etsimme useita varastotyöntekijöitä Hyvinkäälle logistiikan monipuolisiin tehtäviin niin vakituisiin kokoaikaisiin, toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin, kuin osa-aikaisiinkin hommiin. 

Tekijöitä etsimme niin työnjohtoon, keräilyyn, vastaanottoon, pakkaamoon kuin trukinkin puikkoihin. Meidän pientavarakeruutyöt tapahtuvat jalkaisin, kun taas pakkaamotehtävissä on eduksesi, jos työkalut pysyvät käsissäsi. Vastaanottotehtävissä pärjää loistavalla asenteella, tehtävät sisältävät muun muassa tavaran tarkistusta ja hyllyttämistä. Trukkikuskin tehtäviin edellytämme aiempaa trukkiosaamista, mutta kaikissa muissa tehtävissä pärjää myös logistiikka-alan aloittelija, meillä #asenneratkaisee! Saat tehtäviin hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä logistiikka-alan kärkiosaajien tiimissä.

Työtä tehdään arkisin klo 6.00-22.00 välillä kahdessa vuorossa, mahdollisuus myös viikonloppuvuoroihin.  Noudatamme työkohteesta riippuen alan työehtosopimusta ja palkka sovitaan tehtäväkohtaisesti.

Edellytykset:

 • Suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
 • 18 vuoden ikä
 • Reipas ja työtä pelkäämätön asenne
 • Trukkikuskin tehtäviin: kokemus erilaisista trukeista, kuten työntömasto-, vastapaino-, nelitietrukit, korkeakäytäväkeräilijä ja pinontavaunu

Eduksi tehtävässä:

 • Erilaiset kortit, kuten: työturvallisuus-, trukki-, hätäensiapu-, siltanosturi- tai henkilönostinkortti
 • Varastojärjestelmien aiempi tuntemus
 • Kaikki logistiikka-alan kokemus

Tarjoamme sinulle:

 • Transval Akatemian koulutukset
 • Työhyvinvointisäätiön palvelut
 • Laadukkaat työvaatteet
 • Alennuksia ja etuja myös kumppaneilta

Osaamisen kehittymisen tukena meillä on oma koulutusorganisaatio Transval Akatemia, jossa työntekijöillemme on tarjolla erilaisia tutkinto- ja pätevöitymiskoulutuksia. Me transvalilaiset olemme oma-aloitteisia, sitoutuneita ja itsenäisiä työntekijöitä, joilla on aktiivinen työote ja pilkettä silmäkulmassa.

Tehtävään valituille henkilöille tullaan tekemään ennen työsuhteen alkua turvallisuusselvitys.

Kiinnitä rekrytoijamme huomio ja kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi! Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja työt pääset aloittamaan heti tai sopimuksen mukaan, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään klikkaamalla Hae tähän työpaikkaan.

 

rekrytointi@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Hyvinkää


Takaisin avoimiin työpaikkoihin