Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Haemme asiakkaallemme Espoon Kivenlahteen varastotyöntekijöitä keruuseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Toimipiste sijaitsee Espoossa Kivenlahdessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Pääsääntöisenä työtehtävänä on auton varaosien keräily. Työkoneena on käytössä keräilykone. Töitä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa, klo 11-19 ja 12-20 maanantaista perjantaihin. Palkkaus on Kaupan alan (varasto) työehtosopimuksen mukainen. Aikaisempaa kokemusta emme vaadi – riittää, että omaksut uusia asioita nopeasti ja asenteesi työtä kohtaan on kohdillaan!

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat:

  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Tehokas työote ja tarkkuus
  • Sujuva suomen kielen taito
  • Reipas asenne työntekoa kohtaan

Haku päättyy sunnuntaina 22.9.2019.Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko?Täytäthän hakemuksesi hae tätä paikkaa-linkin kautta. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Linda Dikert  
Rekrytointikoordinaattori

linda.dikert@transval.fi

Hae tätä paikkaa

Takaisin avoimiin työpaikkoihin