Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Haemme asiakkaallemme Espoon Juvanmalmille varastotyöntekijöitä ääniohjattuun keruuseen

 

Pääsääntöisenä työtehtävänä on tuotteiden keräily ääniohjauksen avulla. Keräilytyö tehdään pääasiassa kävellen ja potkulaudalla, joten hyvä fyysinen kunto on tärkeää työssä menestymisen kannalta. Töitä tehdään maanantaista perjantaihin kahdessa vuorossa, klo 8-16 tai 11-19. Työaika painottuu kuitenkin enemmän 11-19 vuoroon. Toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Juvanmalmilla.

Palkkaus on kaupan (varasto) työehtosopimuksen mukainen. 

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat:

  • Kyky omaksua uusia asioita nopeasti
  • Tehokas työote ja tarkkuus
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Sujuva suomen kielen taito
  • Täysi-ikäisyys

Aiempi kokemus varastoalalta ja erityisesti tarkasta keräilytyöstä on eduksesi tässä tehtävässä, mutta ei välttämätöntä , sillä saat työhön hyvän perehdytyksen! Tärkein ominaisuutesi on rautainen asenne työntekoa kohtaan! 

Työt pääset aloittamaan nopealla aikataululla ja töitä on tarjolla toistaiseksi. 

Mikäli kiinnostuit paikasta ja koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi meille välittömästi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakuaika päättyy 15.12.2019

Linda Dikert
Rekrytointikoordinaattori

linda.dikert@transval.fi

Hae tätä paikkaa

Takaisin avoimiin työpaikkoihin