Etsimme Pennalaan varastotyöntekijöitä!

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Etsimme varastotyöntekijöitä Orimattilan Pennalaan. Töitä on tarjolla sekä kokoaikaisesti että osa-aikaisesti. Työt sisältävät pääsääntöisesti keräilyä, pakkaamista ja osaamisesi huomioiden myös trukinajoa. Trukkeina käytetään useimmin vastapaino- ja työntömastotrukkia. Työt on useimmiten aamu/iltavuorossa, mutta päivävuorokin on mahdollinen.

Aiempi kokemus varastotöistä on hyödyksi, mutta ei välttämätöntä. Toivomme hakijalta reipasta asennetta työntekoon ja hyvää fyysistä kuntoa. Palkka määräytyy toimipisteessä käytettävän työehtosopimuksen mukaan. 

Kerrothan hakemuksessasi haetko osa-aikaista vai kokoaikaista työpaikkaa. Haku päättyy 13.9.2019. Haastatteluita tehdään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa:

Tuomas Laihanen
Alue-Esimies

etunimi.sukunimi@transval.fi

Hae tätä paikkaa

Takaisin avoimiin työpaikkoihin