Etsimme varastotyöntekijää asiakkaallemme Tampereen Myllypuroon. Työtä tehdään ma-pe aamuvuorossa. Palkkaus määräytyy kaupan varaston työehtosopimuksen mukaan

Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti varaston tehtäviä, keräilyä ja pakkausta, sekä vastaanottoa ja hyllytystä. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sekä reipasta asennetta ja valmiutta omaksua uusia asioita. Aiempi varastokokemus, trukkiosaaminen ja työturvallisuuskortti on eduksesi tätä paikkaa hakiessasi. Käytössä on Leanware WMS varastonhallintaohjelma, joten muistathan mainita hakemuksessasi jos sinulta löytyy osaamista myös sen käytöstä.

Edellytämme työntekijöiltä täysi-ikäisyyttä.

Tarjoamme hakijalle:

  • Transval Akatemian koulutukset
  • Työhyvinvointisäätiön palvelut
  • Laadukkaat työvaatteet
  • Alennuksia ja etuja myös kumppaneilta
  • Reilut työkaverit ja turvallinen työympäristö

Erottuaksesi muista hakijoista, kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työkokemuksistasi logistiikka-alalta, sekä miksi juuri sinä sopisit tähän kyseiseen työtehtävään.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti Hae tähän paikkaan -linkin kautta.

 

Joona Partanen

Rekrytointikoordinaattori

joona.partanen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 

 

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassaoleva

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Myllypuronkatu 30


Takaisin avoimiin työpaikkoihin