Varastotyöntekijä Hyvinkäälle

Etsimme asiakkaamme toimipisteeseen reipasta ja hyvän asenteen omaavaa varastotyöntekijää Hyvinkäälle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Hyvinkäällä.

Etsimme varastotyöntekijää, joka on kiinnostunut työskentelemään 3-vuorossa pääsääntöisesti yhdessä asiakaskohteessa. Toivomme, että sinulta löytyy myös kiinnostusta työskennellä mahdollisesti myös muissa Hyvinkään alueella olevissa yksiköissä tarpeen vaatiessa. Palkkaus noudattaa elintarvikealan työehtosopimusta.

Työtehtäviin kuuluu asiakastilausten keräily, tuotannosta valmistuvien tuotteiden hyllytys, vastaanotto (ulko/sisävarastoon) sekä kuormien lastaukset.

Asenteeltasi olet positiivinen, tartut oma-aloitteisesti työtehtäviin ja olet valmis tekemään töitä, sillä päivät voivat olla hyvinkin hektisiä varastolla. Toivomme sinulla olevan myös aikaisempaa kokemusta työntömastotrukilla työskentelystä, mutta se ei ole välttämätöntä. Koulutamme kaikkien tarvittaen laitteiden käyttöön.

Työ edellyttää 18 vuoden ikää    

Tarjoamme sinulle:

  • Transval Akatemian koulutukset
  • Työhyvinvointisäätiön palvelut
  • Laadukkaat työvaatteet
  • Alennuksia ja etuja myös kumppaneilta
  • Reilut työkaverit ja turvallinen työympäristö

              

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haethan tehtävää klikkaamalla Hae tähän paikkaa -painiketta.

 

rekrytointi@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Hyvinkää


Takaisin avoimiin työpaikkoihin