Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Etsimme pitkäaikaista työntekijää asiakkaallemme Tuusulaan!

Olet jo hieman kokemusta kartuttanut logistiikka-alan osaaj, joka ymmärtää logistiikka-alaa ja varastotyöskentelyn perusteet ovat sinulla hallussa. Työtehtäviisi kuuluu mm. keräily ja tavaran vastaanottoa. Työpisteesi sijaitsee Tuusulan Jusslassa, jonne pääset näppärästi omalla autolla tai julkisilla. Työvuorosi ovat yleensä arkisin klo 8-16: toivomme kuitenkin työntekijältä joustavuutta työaikojen suhteen. Palkkasi määräytyy kaupan alan varaston työehtosopimuksen mukaan. Työtehtävään etsitään pitkäaikaista ja sitoutunutta työntekijää.

Toivomme sinulta:

  • Kokemusta logistiikka-alalta ja valmiutta keräystehtäviin
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja
  • Tehokasta työskentelyrytmiä
  • Täysi-ikäisyyttä
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Joustavuutta

Haku päättyy sunnuntaina 28.7.2019. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kiinnostuitko? Täytäthän hakemuksesi hae tätä paikkaa-linkin kautta. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Suvi-Anna Salonen
Rekrytointikoordinaattori

suvi-anna.salonen@transval.fi

Hae tätä paikkaa

Takaisin avoimiin työpaikkoihin