Kiinnostaisiko varastotyöt Lempäälässä?

Haemme varastotyöntekijää pakkasvarastolle Lempäälään. Työsuhde on määräaikainen vuoden loppuun asti, mahdollinen jatko tarkentuu myöhemmin. Työntekijältä odotamme mahdollisuutta liikkua eri toimipisteiden välillä Lempäälän alueella. Työaika on arkisin klo 9.00-17.00  ja palkka määräytyy kaupan (varasto) työehtosopimuksen mukaan. Työstä maksetaan erillistä pakkaslisää.

Työnkuvaan kuuluu elintarvikelaatikoiden keräilyä ja tarroitusta sekä lavojen kasaamista ja siirtämistä lavankääntökoneella. Työssäsi tulet käyttämään varastonhallintajärjestelmää, joten eduksesi on aikaisempi kokemus vastaavanlaisista järjestelmistä. 

Arvostamme aiempaa kokemusta varasto-olosuhteissa työskentelystä ja trukin käyttämisestä. Myös hygieniapassi on eduksi, mutta ei pakollinen. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

  • Sujuvaa suomen kielen taitoa
  • Työhön tarttuvaa asennetta
  • Hyvää fyysistä kuntoa

Tärkeintä on kuitenkin kiinnostus tehtävää kohtaan ja reipas asenne. Valmis osaaja sinun ei tarvitse olla, sillä tulet saamaan hyvän perehdytyksen tehtävään. 

Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi niin jätä hakemuksesi jo tänään!

Hae tehtävään klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta!

 

Valtteri Alatalo

Rekrytointikoordinaattori

valtteri.alatalo@transval.fi 

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 

 

 

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Lempäälä


Takaisin avoimiin työpaikkoihin