Haemme nopeasti kasvavaan joukkoomme Jyväskylään osaavaa valvomovartijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Etsimme joukkoomme turvallisuusalan osaajia. Työtehtävässä onnistumiseksi sinun tulee olla valmis omaksumaan erilaisia teknisiä ratkaisuja, sekä haastamaan itseäsi kehittymään alan huippuosaajaksi myymäläturvallisuuden saralla. Tehtävä edellyttää tarkkaavaisuutta, tietoteknisiä taitoja ja hyvää tilannehallintaa. Työskentely tapahtuu kuvavalvomossa Jyväskylässä.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Voimassaoleva vartijakortti. Aikaisempi työkokemus vartionnista ja valvomotyöskentelystä katsotaan eduksi.

Työ on kaksi- ja kolmivuorotyötä ja sijoittuu viikon jokaiselle päivälle.

Palkkaus: Vartiointialan TES III

Täytä hakulomake pikaisesti, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

 

Työsuhde solmitaan Transvalin tytäryhtiön KV Turvan kanssa.

Nevena Ek
Rekrytointikoordinaattori

nevena.ek@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Ota yhteyttä:

Puhelin:
0504697826
Sähköposti:
rekry@kvturva.fi

Sijainti: Jyväskylä


Takaisin avoimiin työpaikkoihin