Transval hakee Sisälogistiikkaratkaisut-liiketoimintaan osaavaa

TYÖTURVALLISUUSPÄÄLLIKKÖÄ

Onko sinulla intohimoa, osaamista ja kykyä kehittää työturvallisuutta monipuolisessa teollisuus-, varasto- ja terminaaliympäristössä?

Haemme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme osaajaa ottamaan vastuun työturvallisuuden kehittämisestä Transvalin Sisälogistiikkaratkaisuissa. Työturvallisuuspäällikkö tulee toimimaan osana Transvalin HSEQ-tiimiä ja raportoi toiminnastaan Transvalin HSEQ-toiminnasta vastaavalle kehitysjohtajalle. Asemapaikkana toimii PK-seutu, mutta työ edellyttää säännöllistä liikkumista pääasiassa eteläisen Suomen alueella. Transvalissa #asenneratkaisee ja arkea sekä päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Arvostamme sinussa vahvaa motivaatiota kehittää omaa osaamistasi, halua kehittyä omassa työssäsi sekä itsenäistä työotetta. Kykenet järjestelmälliseen kehityskohteiden tunnistamiseen ja pystyt sekä määrittelemään, että jalkauttamaan uusia toimintamalleja monipuolisessa toimintaympäristössä.

Tehtävässä tulet tekemään tiivistä yhteistyötä tuotanto-organisaatioiden, asiakkaiden ja verkostojen kanssa, joten odotamme sinun olevan ehdottoman kiinnostunut tuotanto- ja sisälogistiikkaprosesseista. Sinun tulee olla valmis käärimään hihat ja toimimaan tuotantoympäristössä ja tukemaan prosessikehitystä sekä -implementointia työturvallisuusnäkökulmasta myös yksiköiden lattiatasolla.

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen ja haastavan tehtävän
 • Innostuneet ja osaavat työkaverit sekä kehitysmyönteisen työilmapiirin
 • Vakituisen työn kasvuyrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä kanssamme

Tehtävä edellyttää:

 • Soveltuvaa koulutusta, esim. korkea- tai ammattikorkeakoulututkinto
 • Kokemusta prosessien kehittämisestä työturvallisuusnäkökulmasta
 • Työturvallisuus-, laatu- ja ympäristöstandardien tuntemusta ja käytännön kokemusta toimintajärjestelmän kehittämisestä ja ylläpidosta
 • Kokemusta teollisuusympäristöstä asiakasrajapinnassa
 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja valmennustaitoja sekä palveluasennetta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Matkustusvalmiutta kotimaassa

Eduksi katsotaan:

 • Lean Six Sigma -osaaminen

Hakuaika päättyy 25.6.2021. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja voi kysyä kehitysjohtaja Vesa Rinteeltä (040 743 7528).

Meihin transvalilaisiin, asiakastarinoihimme ja palveluihimme voit tutustua www.transval.fi  sekä somessa Linkedinissä.

 

Transval on Suomen markkinajohtaja ulkoistuslogistiikassa. Yli 500 yritysasiakastamme Suomessa ja Baltian maissa on luottanut tuotantonsa tai osan siitä meidän vastuullemme asiakkaan omassa tilassa, esimerkiksi varastossa, terminaalissa, tehtaassa, teollisuuden tuotantolaitoksessa ja kaupoissa/myymälöissä. Meillä on 350 000 neliömetriä omaa, turvallista ja sertifioitua, 100 % hiilineutraalia varastointitilaa. Muutamme asiakkaidemme logistiikan kiinteitä kuluja muuttuviksi kustannuksiksi ja tarjoamme skaalautuvuutta, joustavuutta, laatua sekä kustannussäästöjä. Logistiikkaosaamista on kertynyt yli 26 vuotta ja meitä transvalilaisia on lähes 5 000. Palvelumme kattavat vastuullisesti ja turvallisesti toimitusketjuratkaisut kuljettamisesta varastointiin sekä asiakkaiden tiloissa tapahtuvat sisälogistiikan ratkaisut ja logistiikan ammattiosaajien henkilöstöpalvelut. Tytäryhtiömme KV Turva palvelee kaupan alaa etämonitoroinnissa, hävikinhallinnassa ja turvamyyjäpalvelulla. Transval on Posti Groupin 100 % omistama yhtiö. Transval.fi

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Postintaival 7 A


Takaisin avoimiin työpaikkoihin