Tuliterä uusi varastomme Sipoossa tarjoaa työpaikan 100-150 työntekijälle. 30 000 m2 työturvallista, laadukasta ja vastuullista tilaa, uusinta uuttaa olevat litiuminoniakkuiset trukit, joilla nostokyvykkyys korkeimmallekin hyllyriville noin 10 metrin korkeuteen. Varastossamme on isot tauko- ja sosiaalitilat. Katolla on aurinkovoimala sekä tontilla maalämpövoimala. Sipooseen on helppo kulkea omalla autolla tai julkisilla, bussipysäkki sijaitsee lähes tontin kulmalla. 

Etsimme trukkitaitoisia logistiikkatyöntekijöitä Sipooseen Transvalin uuteen varastoon

Oletko reipas, työtä pelkäämätön ja toimeen tarttuva logistiikka-alan osaaja vailla töitä? Meillä on sinulle tarjota kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde! Palkkaus määräytyy kaupan varaston työehtosopimuksen mukaan. 

Työssä käsittelet tuotteita työntömastotrukilla, joten toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta trukeista. Sinun ei tarvitse osata työntömastotrukkia, mutta esimerkiksi kokemus keräilytrukista on eduksesi. Koulutamme sinut tarvittaessa työntömastotrukin puikkoihin. Etsimällämme henkilöllä on lisäksi aikaisempaa kokemusta varastotyöstä, ripeä työote ja hyvä fyysinen kunto. Työajat sijoittuvat aamu- ja iltavuoroon kello 6.00-22.00 väliselle ajalle. 

Tarjolla on mahdollisuus työskennellä Transvalilla monipuolisissa logistiikka-alan tehtävissä. Työsuhde solmitaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja on toistaiseksi voimassa oleva. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä. 

Menestyäksesi tehtävässä edellytämme sinulta:

  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja
  • Tehokasta työskentelyrytmiä
  • Hyvää suomen kielen taitoa
  • Joustavuutta työvuorojen suhteen

Tarjoamme hakijalle:

  • Transval Akatemian koulutukset
  • Työhyvinvointisäätiön palvelut
  • Laadukkaat työvaatteet
  • Alennuksia ja etuja myös kumppaneilta
  • Reilut työkaverit ja turvallinen työympäristö

Yksikkö sijaitsee Sipoossa, jonne on hyvät bussiyhteydet Keravan asemalta.

Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi jo tänään.

 

Juha Honkavirta

Rekrytointikonsultti

juha.honkavirta@transval.fi

 

Transval Group on ulkoistuslogistiikan markkinajohtaja ja edelläkävijä Suomessa sekä Pohjoismaiden suurin sisälogistiikkatalo. Yli 600 Suomessa toimivaa alansa johtavaa ja suurta yritystä luottaa tuotantonsa tai osan siitä meidän vastuullemme. Tuomme ratkaisumme ja palvelumme asiakkaan omaan tilaan, kuten tehtaisiin, tuotantolaitoksiin, varastoihin ja terminaaleihin sekä logistiikkakeskuksiin. Osa asiakkaistamme luottaa tuotteidensa varastoinnin ja niihin liittyvät palvelut Transvalin sertifioituihin ja vastuullisiin varastoihin, tilaa Transvalilla on Suomessa 320 000 neliömetriä.

Muutamme asiakkaidemme logistiikan kiinteitä kuluja muuttuviksi kustannuksiksi ja tarjoamme skaalautuvuutta, joustavuutta, jatkuvaa kehittämistä sekä kustannussäästöjä. Alan edelläkävijäosaamista logistiikassa meille yli 5 000 transvalilaiselle on kertynyt 28 vuotta. Palvelumme kattavat toimitusketjuratkaisut kuljettamisesta varastointiin sekä asiakkaiden tiloissa tapahtuvat sisälogistiikan ratkaisut ja logistiikan ammattiosaajien henkilöstöpalvelut. Lisäksi palvelemme lähes 800 myymälää tuotteiden hyllytyspalvelulla ympäri Suomen. Transval on Posti Groupin 100 % omistama yhtiö. www.transval.fi

Meillä Transvalissa #asenneratkaisee ja arkea sekä päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Sipoo


Takaisin avoimiin työpaikkoihin