Haemme Harjavaltaan työntekijää pihatöihin kesän ajaksi

Työtä pääset suorittamaan Harjavallan teollisuusalueella, jossa työhösi kuuluvat erilaiset pihatyöt, kuten ruohonleikkuu ja muut kiinteistönhoidon työt. Teet kiinteää työvuoroa arkisin klo 8-16 ja tarve työntekijälle on kesän ajaksi. Kohteessa on käytössä teknologiateollisuuden TES, jonka mukaan myös palkkasi määräytyy.

Aikaisempaa kokemusta et työstä tarvitse, mutta olethan reipas ja oma-aloitteinen tekijä, joka työpäivän alussa käärii hihat ja alkaa hommiin. Eduksesi katsotaan voimassa oleva työturvallisuuskortti. Aloitus työssä on heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla elokuun loppuun saakka.

Erottuaksesi muista hakijoista, kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä miksi juuri sinä olisit loistava valinta tähän työhön.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti Hae tähän paikkaan -linkin kautta.

 

Topi Lehikoinen

Henkilöstökoordinaattori

topi.lehikoinen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

Työsuhteen tyyppi: Kesätyö

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Harjavalta


Takaisin avoimiin työpaikkoihin