Olisiko sinusta uusi työnjohtaja varastolle Vantaan Voutilaan? 

Tehtävässä tulet työskentelemään työnjohtajana Vantaan Voutilassa.

Työpäiväsi aikana huolehdit päivittäisestä asiakasyhteydenpidosta, esimiestyöstä, työn suunnittelusta ja ohjauksesta sekä työvuorosuunnittelusta. Työnjohtajan tehtäviin kuuluvat lisäksi mm. työn kehittäminen sekä työturvallisuuden ylläpitäminen ja kehittäminen. Toivomme, että langat pysyvät käsissäsi kiireen keskellä ja osaat tehdä nopeita päätöksiä. 

Olet rauhallinen, oma-aloitteinen sekä omaat hyvän paineensietokyvyn unohtamatta huumorin pilkettä silmäkulmassa. Aikaisempi kokemus logistiikka-alalta ja esimiestehtävistä ovat työssä pärjäämisen kannalta välttämättömät. 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan toiminnan kehittämiseen. Palkkaus määräytyy oman työkokemuksen mukaan. 

Työsuhde on kokoaikainen sekä toistaiseksi voimassa oleva. Työajat sijoittuvat arkipäiville klo 6.00-22.00 väliselle ajalle, toivomme kuitenkin että pystyt työskentelemään tarvittaessa myös öisin ja viikonloppuisin. 

Tarjoamme sinulle:

  • Transval Akatemian koulutukset
  • Työhyvinvointisäätiön palvelut
  • Laadukkaat työvaatteet
  • Alennuksia ja etuja myös kumppaneilta
  • Reilut työkaverit ja turvallinen työympäristö
  • Työpaikan hyvien kulkuyhteyksien varrella

Mitä toivomme sinulta?

  • Järjestelmällistä ja aikaansaavaa työotetta
  • Hyviä kommunikointi- ja yhteistyötaitoja
  • Halua ja osaamista kehittää toimintaa
  • Aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä

Mikäli paikka herätti mielenkiintosi, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ”Hae tätä paikkaa” linkin kautta. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, (joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi jo tänään.)

 

Juha Honkavirta

Rekrytointikonsultti

juha.honkavirta@transval.fi

 

Transval on Suomen markkinajohtaja ja edelläkävijä ulkoistuslogistiikassa. Yli 500 yritysasiakastamme Suomessa ja Baltian maissa on luottanut tuotantonsa tai osan siitä meidän vastuullemme asiakkaan omassa tilassa, esimerkiksi varastossa, terminaalissa, tehtaassa, teollisuuden tuotantolaitoksessa ja kaupoissa/myymälöissä. Meillä on 350 000 neliömetriä omaa, turvallista ja sertifioitua, 100 % hiilineutraalia varastointitilaa. Muutamme asiakkaidemme logistiikan kiinteitä kuluja muuttuviksi kustannuksiksi ja tarjoamme skaalautuvuutta, joustavuutta, jatkuvaa kehittämistä sekä kustannussäästöjä. Logistiikkaosaamista on kertynyt yli 26 vuotta ja meitä transvalilaisia on lähes 5 000. Palvelumme kattavat 100 % hiilineutraalisti toimitusketjuratkaisut kuljettamisesta varastointiin sekä asiakkaiden tiloissa tapahtuvat sisälogistiikan ratkaisut ja logistiikan ammattiosaajien henkilöstöpalvelut. Tytäryhtiömme KV Turva palvelee kaupan alaa etämonitoroinnissa, hävikinhallinnassa ja palveluvartijapalvelulla. Transval on Posti Groupin 100 % omistama yhtiö. Transval.fi 

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Voutila


Takaisin avoimiin työpaikkoihin