Harjoitteluun sisälogistiikan pariin Transvalille?

Oletko kiinnostunut työharjoittelupaikasta Suomen suurimmassa sisälogistiikkakonsernissa?

Tarjoamme vuosittain harjoittelupaikkoja eri toimipisteissä pääkaupunkiseudulla. Kauttamme harjoittelijat pääsevät työskentelemään monipuolisissa logistiikan tehtävissä.

Edellytämme harjoittelijoilta:

  • reipasta asennetta ja halua oppia
  • 18 vuoden ikää
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • käynnissä olevaa logistiikka-alan tutkintoa

Huomioithan, että osa toimipisteistä sijaitsee hankalien julkisten kulkuyhteyksien päässä.

Kerro hakemuksessa itsestäsi ja mitä tavoitteita sinulla on harjoittelulle. Kerrothan myös, mille ajanjaksolle haet harjoittelupaikkaa. Harjoittelupaikkaa tulee hakea vähintään kuukautta ennen harjoittelun alkua. Keväällä harjoittelupaikkoja on tarjolla enemmän. Harjoittelun jälkeen on mahdollista myös työllistyä Transvalille.

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 

Työsuhteen tyyppi: Harjoittelu

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Pääkaupunkiseutu


Takaisin avoimiin työpaikkoihin