Haemme KV Turvalle turvamyyjiä yövuoroon Turussa sijaitsevaan kohteeseen

Saatat omata aikaisempaa kokemusta myymälätyöskentelystä tai turvallisuusalalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Kohteissamme voit hyödyntää jo kertynyttä kaupan alan kokemustasi tai turvallisuusalalta saatua näkemystäsi asiakkaiden erilaisten ongelmatilanteiden ratkaisemisessa.

Turvamyyjä on kaupan tehtävissä toimiva vartija. Turvaamme asiakkaan henkilöstön ja omaisuuden sekä tuemme myymälän päivittäistä toimintaa. Työ sisältää myös kassatyöskentelyä. Turvamyyjänä olet työyhteisön tärkeä jäsen, jonka osaamista arvostetaan. Turvamyyjänä olet omalla toiminnallasi luomassa turvallisia työolosuhteita ja puuttumassa varkaushävikkiin myymälöissä.

Työvuorot ovat pääsääntöisesti yövuoroja ja työajat sijoittuvat ma-su välillä klo 22-06. Työtä on keskimäärin 60 tuntia / 3 viikkoisjakso.

Palkkaus: Vartiointialan TES taso III (aloituspalkka 11,39 e/tunti)

Palkan lisät maksetaan prosentuaalisesti peruspalkasta: Iltalisä 35 %, lauantailisä 45 %, yölisä 55 % ja sunnuntai/pyhälisä 100 %

Eli tässä työssä saat peruspalkkasi päälle 55 %/tunti!

Parhaiten pärjäät meillä olemalla oma-aloitteinen, ahkera ja asiakaspalveluhenkinen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta turvallisuuden ja kaupan alalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Koulutamme sinut joka tapauksessa tehtävään. Tehtävä vaatii voimassa olevaa vartijakorttia. Jos sinulla ei ole voimassa olevaa vartijakorttia, me koulutamme sen sinulle!

Työsuhde solmitaan Transvalin tytäryhtiön KV Turvan kanssa.

 

Nevena Ek

Rekrytointikoordinaattori

nevena.ek@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 

 

Työsuhteen tyyppi: toistaiseksi voimassa oleva

Ota yhteyttä:

Puhelin:
0504697826
Sähköposti:
rekry@kvturva.fi

Sijainti: Turku


Takaisin avoimiin työpaikkoihin