Haemme pitkäaikaisia tuotantotyöntekijöitä Vantaalle

Työtehtävänäsi on kaivojen ja muiden muovituotteiden valmistus. Rakennusalan kokemus ja trukkitausta on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Tässä työtehtävässä tulet pärjäämään, jos perus työkalut ovat sinulle tuttuja ja asenteesi on rautaa. Tulet saamaan kattavan perehdytyksen työtehtävääsi.

Toimipiste on auki viikon jokaisena päivänä ja sijaitsee Vantaalla Hakkilassa. Työvuorot voivat sijoittua myös viikonlopuille ja töitä aamuvuorossa kello 6.00-14.00. Sinulla on mahdollisuus työllistyä tulevaisuudessa myös suoraan asiakkaan listoille. Palkkauksessa noudatamme kemianteollisuuden työehtosopimusta. Palkka neuvotellaan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat:

  • Oma-aloitteisuus ja tarkkuus
  • Kyky omaksua uusia asioita nopeasti
  • Sujuva suomen kielen taito
  • Kokemus rakennusalan töistä
  • Kokemus trukeista
  • Hyvät vuorovaikutustaidot

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti Hae tähän paikkaan -linkin kautta.

 

Mico Syrjäpalo

Rekrytointikoordinaattori

mico.syrjapalo@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Hakkila


Takaisin avoimiin työpaikkoihin