Etsimme trukkikeräilijää Vantaalle

Kiinnostaisiko keräilytyöt Vantaalla? Haemme trukkikeräilijöitä Vindealle Hakkilan toimipisteeseen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ on kaksivuorotyötä, arkisin klo 6.00-14:00 ja 14.00-22.00 palkka määräytyy puusepänteollisuuden työehtosopimuksen mukaan. 

Työnkuvaasi kuuluu kerätä trukilla trukkipäätettä hyväksikäyttäen tuotteita ja toimittaa ne lähtölaiturille. Lisäksi hiljaisempina aikoina osallistut varaston yleishommiin mm. inventaariotarkastusten muodossa. 

Arvostamme aiempaa kokemusta varasto-olosuhteissa työskentelystä ja työntömasto- tai tukipyörätrukin käytöstä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

  • Erinomaista suomen kielen taitoa
  • Erityistä tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta
  • Täysi-ikäisyyttä

Tärkeintä on kuitenkin kiinnostus tehtävää kohtaan ja reipas asenne, sillä #asenneratkaisee! Valmis osaaja sinun ei tarvitse olla, sillä tulet saamaan hyvän perehdytyksen tehtävään. 

Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Mikäli tehtävä herätti kiinnostuksesi niin jätä hakemuksesi jo tänään!

Hae tehtävään klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta!

 

Valtteri Alatalo

Rekrytointikoordinaattori

valtteri.alatalo@transval.fi 

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 

 

 

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Hakkila


Takaisin avoimiin työpaikkoihin