Toimistotyöntekijä Lietoon

Etsimme asiakkaallemme toimistotyöntekijää päivätöihin Lietoon. Työt alkavat heti tehtävään soveltuvan tekijän löydyttyä ja kestävät syyskuun loppuun. Työsuhteen mahdollinen jatko selviää tarkemmin loppukesän aikana. Tehtävässä noudatetaan kemian alan työehtosopimusta.

Työtehtäviin kuuluu perinteisiä toimistotehtäviä sekä mahdollisesti avustavia tehtäviä tuotannossa.  

Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja tarkka säilyttäen rauhallisuuden ja tehokkaan työskentelytavan myös paineen alaisuudessa.  Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja sinusta huokuu luontainen asiakaspalveluhenkisyys. 

Tehtävässä onnistumiseen tarvitaan hyviä perus IT-taitoja. Eduksesi on aikaisempi kokemus erilaisista järjestelmien käyttämisestä sekä MS Office -ohjelmistojen tuntemus.

Mikäli mielenkiintosi heräsi, niin jätäthän hakemuksesi pikaisesti Hae tähän paikkaan -linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi miksi juuri sinä olisit hyvä valinta tähän tehtävään.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

 

Anne Vahde

Rekrytointipäällikkö

anne.vahde@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Lieto


Takaisin avoimiin työpaikkoihin