Vi söker personal till vårt snabbt växande team i KV Turva Raseborg, på deltid. Deltidskontrakt som serviceväktare inom butiksbranschen.

Innehar du körkort, väktarkort och behöver extra jobb? Att köra bil eller lite mera fysiskt jobb skrämmer inte dig, och du blir inte ordlös i kundservicesituationer? Då kan det vara dig vi söker!

Kanske du har tidigare erfarenhet av butiksarbete eller bevakningsbranschen, men det är inte ett måste. I våra objekt har du nytta av butiks/bevakningsbransch erfarenhet för att kunna lösa de olika situationerna som vi stöter på.

Serviceväktare är en person som jobbar som väktare och hjälper till med butiksarbetet. Du som serviceväktare är en viktig teammedlem i vårt arbetsteam, vars kunnande uppskattas. Serviceväktarens uppgift är att skapa en trygg omgivning samt att förhindra svinnet i butiken. T.ex. snatterier.

Arbetet är uppdelat i två olika skift, men är även möjligt att jobba i ett längre skift. 

Arbetet börjar när vi hittar den rätta och arbetsavtalet är tills vidare i kraft.

Arbetets mängd skulle vara min. 75 timmar/ 3 veckor.

Lönen är enligt bevakningsbranschens TES nivå 3,  Tillägg på lönen bestäms efter avtalet:

Kvälls tillägg 35%, Natt tillägg 55%, lördags tillägg 45% och söndags tillägg 100%.

Mera info om kraven för arbetet:

Väktarkort, B-körkort, samt kunskap inom det svenska språket. Finska kunnande ses som en fördel.

Mera info om tjänsten fås på svenska av: John Friman, mobile: 0447648167.

 

Arbetsförhållande ges av KV Turva, Transvals dotterbolag.

 

Nevena Ek
Rekrytointikoordinaattori

nevena.ek@transval.fi

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 

Typ av anställning: Toistaiseksi voimassa oleva

Kontakt:

Telefon:
0504697826

Plats: Raasepori


Takaisin avoimiin työpaikkoihin