Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Haemme nyt rotaatiovalukoneenkäyttäjää Keravalle

Toimit asiakkaallamme Talokaivo Oy:llä kokoaikaisissa työtehtävissä Keravan Ahjossa. Työtä tehdään kolmessa vuorossa, työviikko alkaa sunnuntai-illasta. Työvuorot ovat klo 6-14, klo 14-22 ja klo 22-06. Kyseessä on pitkäaikainen työ, josta on myös mahdollisuus päästä työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen antaa:

  • Hyvä fyysinen kunto
  • Hyvä Suomen kielen taito
  • Kyky omaksua uusia asioita nopeasti
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Hyvä ongelmanratkaisukyky
  • Kokemus rotaatiovalukoneen käytöstä katsotaan eduksi

Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin reipas asenne työntekoon ja tekemisen meininki. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta tai koulutusta, tehtävään perehdytetään ja koulutetaan. Palkkaus on sopimuksen mukainen ja valitulla on myös mahdollisuus päästä asiakkaan bonusjärjestelmään.

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi. Huomaathan, että työ on fyysisesti raskasta ja työskentely tapahtuu ajoittain korkeissa lämpötiloissa.

Haku päättyy 17.2.2019. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

Juho Niemelä 
Rekrytointikoordinaattori

etunimi.sukunimi@transval.fi

Hae tätä paikkaa

Takaisin avoimiin työpaikkoihin