Puupakkausvalmistajia Jokelaan

Tule mukaan Transvalin mukavaan työporukkaan.

Etsimme nyt pakkausvalmistajia Tuusulan/Hyvinkään alueelle Jokelaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työ koostuu erilaisista pakkausvalmistuksen tehtävistä ja työtä on tarjolla kahdessa vuorossa maanantaista perjantaihin. Työ on ajoittain hyvin fyysistä, joten hyvä peruskunto on edellytys työssä pärjäämiseen.

Sinulla voi olla jo aiempaa kokemusta rakennus-, varasto- tai teollisuusalan tehtävistä ja sitä kautta itseohjautuva asenne työhön, tarkkuutta erilaisten työkalujen käyttöön sekä järjestelmällisyyttä. Tärkeintä on positiivinen ja reipas asenne työhön, johon saat hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittyä.

Osaamisen kehittymisen tukena meillä on oma koulutusorganisaatio Transval Akatemia, jossa työntekijöillemme on tarjolla erilaisia tutkinto- ja pätevöitymiskoulutuksia.

Me Transvalilaiset olemme oma-aloitteisia, sitoutuneita ja itsenäisiä työntekijöitä, joilla on aktiivinen työote ja pilkettä silmäkulmassa #asenneratkaisee. Noudatamme työkohteesta riippuen alan työehtosopimusta ja palkka sovitaan tehtäväkohtaisesti.

 

Haku päättyy sunnuntaina 28.10.2020. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään.

Hae tehtävää klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta.

 

Teemu Juntunen

Rekrytointikoordinaattori

teemu.juntunen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Jokela, Tuusula


Takaisin avoimiin työpaikkoihin