Haemme nopeasti kasvavaan joukkoomme KV Turvalle Saarijärvelle osa-aikaiseen, toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen turvallisuusalan moniosaajaa.

Omaatko ajokortin, sekä vartijakortin ja kaipailet lisäduunia? Piirivartiointi on sinulle tuttua tai sinulla olisi kiinnostusta siihen? Kauppaympäristö ei pelota sinua ja pärjäät haastavienkin asiakkaiden kanssa?

Meiltä voisi löytyä paikka juuri sinulle!

Haemme joukkoomme moniosaajaa joka hallitsee piirivartioinnin, myymälävartioinnin, sekä järjestyksenvalvonnan.

Työ on pääosin Saarijärven ja Viitasaaren talousalueilla.

Työ alkaa heti sopivan löydyttyä ja työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta turvallisuusalalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Koulutamme sinut joka tapauksessa tehtävään. Työ on pääsääntöisesti vuorotyötä, piirikuskina työskentelemme pitkissä vuoroissa ja kohteiden välillä liikutaan autolla. Myymälävartiointi on taas enimmäkseen ilta- ja viikonloppupainoitteista.

Työtä olisi min. 45h / 3 viikkoa ja palkkaus on vartiointialan TES mukaan.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Vartijakortti, järjestyksenvalvontakortti ja B-ajokortti.

Täytä hakulomake pikaisesti, sillä työt pääsee aloittamaan heti sopivan löydyttyä!

Työsuhde solmitaan Transvalin tytäryhtiön KV Turvan kanssa.

 

Nevena Ek
Rekrytointikoordinaattori

nevena.ek@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Ota yhteyttä:

Puhelin:
0504697826
Sähköposti:
rekry@kvturva.fi

Sijainti: Saarijärvi


Takaisin avoimiin työpaikkoihin