Toivotko tilaisuutta kehittää osaamistasi turvallisuusalalla? Kaipaatko työtä jossa pystyt haastamaan itseäsi päivittäin?

Jos vastasit kyllä, jatka lukemista, sillä meillä saattaa olla juuri sinulle sopiva pesti tarjolla!

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme KV Turvalle palveluvartijaa osa-aikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Aikaisempi kokemus myymälätyöskentelystä tai turvallisuusalalta on eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä. Kohteissamme voit hyödyntää jo kertynyttä kaupan alan kokemustasi tai turvallisuusalalta saatua näkemystäsi asiakkaiden erilaisten ongelmatilanteiden ratkaisemisessa.

Tarjolla on mielenkiintoinen tehtävä vaativassa työympäristössä. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu luoda omalla toiminnallasi henkilöstölle turvallisia työolosuhteita, turvata asiakkaan henkilöstö ja omaisuus, myymälän päivittäisen toiminnan tukeminen, myymälän varkaushävikkiin puuttuminen, sekä muut palveluvartijan monipuoliset tehtävät.

Työsuhdemuoto on osa-aikainen, jolloin keskimääräinen tuntimääräsi on 60h / kolmiviikkoisjakso. Työaika sijoittuu ilta- ja yövuoroihin, viikon jokaiselle päivälle vaihtelevasti.

Palkkaus: Vartiointialan TES taso III.

Palveluvartijan tehtävissä palkan lisät maksetaan prosentuaalisesti peruspalkasta (TES taso III): Iltalisä 35 %, lauantailisä 45 %, yölisä 55 % ja sunnuntai/pyhälisä 100 %. Eli tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus tienata 35 %- 55 % enemmän tunnilta oman tuntipalkkasi päälle!

Parhaimmat edellytykset tässä tehtävässä menestymiseen ovat:

 • Hyvä fyysinen kunto
 • Halu työskennellä ja kehittyä turvallisuusalalla
 • Kyky omaksua uusia asioita nopeasti ja työskennellä paineen alla tehokkaasti ja tarkasti
 • Asiakaspalveluhenkisyys, rauhallisuus, hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti suomeksi

Me tarjoamme sinulle:

 • Itsenäisen ja palkitsevan työn
 • Hyvät oppimismahdollisuudet ja vaihtelevan työskentely-ympäristön
 • Kattavan perehdytyksen oikeissa työympäristöissä
 • Yhteisöllisen ja välittävän työyhteisön
 • Kilpailukykyisen palkan ja palkan lisät
 • Transval Akatemian koulutukset
 • Työhyvinvointisäätiön palvelut
 • Työterveyspalvelut
 • Laadukkaat työvaatteet
 • Alennuksia ja etuja myös kumppaneilta

Työtehtävä vaatii vähintään 18 vuoden ikää, sekä voimassa olevaa vartijakorttia.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työsuhde solmitaan Transvalin tytäryhtiön KV Turvan kanssa.

 

Valtteri Alatalo

Rekrytointikoordinaattori

valtteri.alatalo@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 

 

Työsuhteen tyyppi: toistaiseksi voimassa oleva

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekry@kvturva.fi

Sijainti: Lappeenranta


Takaisin avoimiin työpaikkoihin