Transval on Suomen yksi johtavista sisälogistiikan palveluntarjoajista, jolla on yli 20 vuoden kokemus toiminnan tehostamisesta ja erilaisten ulkoistusratkaisujen toteuttamisesta erityisesti logistiikka- ja teollisuuskohteista. Transvalin liikevaihto oli vuonna 2017 noin 148 miljoonaa euroa ja palveluksessa noin 3500 logistiikka-alan ammattilaista.

Etsimme Vantaalle palkkahallintoomme palkanlaskijaa vakituiseen työsuhteeseen.  

Toivomme sinun olevan asiakaspalvelutaitoinen, joustava ja sopeutuvainen nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Korostamme tiimissämme positiivista asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Päätehtäviisi kuuluvat:

  • itsenäinen palkanlaskenta konserniyrityksissämme

Menestyminen tehtävässä edellyttää:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • järjestelmällistä, tarkkaa ja aikaansaavaa työskentelyotetta
  • ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta
  • sujuvaa suomenkielentaitoa

Eduksi katsotaan kokemus erilaisten yritysten palkanlaskennasta, monipuolinen tes-osaaminen ja Mepco-palkanlaskentaohjelmiston tuntemus.

Tarjoamme sinulle vastuullisen asiantuntijatehtävän menestyvässä ja vakavaraisessa yrityksessä sekä monipuolisen ja mielenkiintoisen toimenkuvan. Pääset työskentelemään kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa osana mukavaa ja asiantuntevaa tiimiä.

Hae paikkaasi mahdollisimman pikaisesti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi sähköpostilla palkanlaskennan esimiehelle Chris-Marie Riski  chris-marie.riski@transval.fi viimeistään 24.2.2019 

Lisätietoa tehtävästä:

Chris-Marie Riski p.040-3500719 torstaina 14.2. klo 9-12 ja maanantaina 18.2.klo 12-15.

Hae tätä paikkaa

Takaisin avoimiin työpaikkoihin