Tulisitko pakettiautonkuljettajaksi asiakkaallemme, ruuan verkkokauppayhtiö Odalle?
 

Meillä on avautunut loistava mahdollisuus logistiikan kuljetustehtävistä kiinnostuneille: etsimme pian Vantaalle valmistuvaan keräilykeskukseen ruuan verkkokauppa-asiakkaallemme Odalle pakettiautonkuljettajia.

Työssäsi helpotat yhdessä tiimisi kanssa asiakkaan arkea toimittamalla ruokaostokset keräilykeskuksesta suoraan yksityisasiakkaiden kotiovelle. Kuormien lastaamisen ja kuljettamisen lisäksi toimit myös asiakaspalvelijana tilauksia toimittaessasi ja vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakastilaukset vastaavat asiakkaamme laatuvaatimuksia.

Tehtävä sopii sinulle, jos olet hyvässä fyysisessä kunnossa, oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, sinulta löytyy vähintään B-luokan ajokortti ja sinulla on kokemusta pääkaupunkiseudulla ajamisesta. Edellytämme myös täysi-ikäisyyttä ja sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Aikaisempi kokemus logistiikan tai kuljettajan tehtävistä katsotaan eduksi.

Odan keräilykeskus sijaitsee Vantaan Viinikkalassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kuljetusalueet sijaitsevat eri puolilla Uuttamaata. Asiakkuus on uusi, joten tässä tehtävässä pääset myös kehittämään ja vaikuttamaan työympäristöösi sekä luomaan yhdessä Odan ja Transvalin kanssa yhteisiä toimintatapoja.

Työajat jakautuvat kello 06-22 väliselle ajalle. Etsimme sekä koko- että osa-aikaisia työntekijöitä. Toimipisteessä noudatetaan Kaupan automiesten työehtosopimusta.

Oda aikoo muuttaa suomalaisten tapaa ostaa ruokaa ja yhtiö rakentaa maailman kätevintä ruuan verkkokauppaa ja tähtää ruuan verkkokauppamarkkinan merkittäväksi toimijaksi. Oda perustaa toimintamallinsa pohjoismaiselle ja vastuulliselle työkulttuurille, ja on valinnut meidät transvalilaiset varmistamaan toiminnan onnistuneen aloittamisen Suomessa.  

 

Tarjoamme sinulle:

 • Pitkäaikaisen työn logistiikan näköalapaikalta
 • Työn kansainvälisesti alaa uudistavassa työympäristössä
 • Uudet ja modernit työvälineet ja -tilat
 • Ison organisaation tarjoamat monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen
 • Transval Akatemian koulutukset
 • Työhyvinvointisäätiön palvelut
 • Työterveyspalvelut
 • Laadukkaat työvaatteet
 • Alennuksia ja etuja myös kumppaneilta

Edellytämme:

 • Pysyvää vähintään B-luokan ajokorttia (2-vaihe suoritettu) sekä kokemusta pääkaupunkiseudulla ajamisesta
 • Ratkaisukeskeistä ja aikaansaavaa työotetta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
 • Hyvää fyysistä kuntoa
 • Hyviä kommunikaatio- ja yhteistyötaitoja sekä suomen että englannin kielellä

 Eduksesi katsomme:

 • Aiemman työkokemuksen ammattiautoilijan tehtävistä
 • Kaupallisen tai logistiikka-alan koulutuksen

Kuljettajien työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemus.

Lasse Paavilainen, rekrytointikoordinaattori, lasse.paavilainen@transval.fi
Paulus Kiviharju, palvelupäällikkö, paulus.kiviharju@transval.fi  

                                           

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Vantaa


Takaisin avoimiin työpaikkoihin