Etsimme osa-aikaisia varastotyöntekijöitä Sipooseen

Tehtävässä työskentelet energisessä tiimissä, josta löytyy tekemisen meininkiä. Työ painottuu pääsääntöisesti rullakoiden käsittelyyn, joka vaatii tarkkuutta ja huumoria. Huomioithan, että työ on fyysisesti erittäin raskasta. Jatkossa voit myös kouluttautua muihin palautusterminaalin tehtäviin.

Sipoon logistiikkakeskus toimii vuorokauden ympäri. Työvuoroja tarjotaan sinulle viikoittain tekstiviestitse, joista pystyt itse valitsemaan joustavasti tilanteeseesi sopivat vuorot. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville aamuvuoroon (06-14). Palautusterminaalista on mahdollisuus ottaa vastaan myös ilta- (14-22) tai yövuoroja (22-06). Tarjolla tulee olemaan lisäksi satunnaisia viikonloppuvuoroja, sekä lauantaina että sunnuntaina. Huomioithan, että työhön järjestetään yhden päivän kestävä perehdytys, joka on erikseen sovittuna arkipäivänä klo 9-17. 

Aiempi kokemus varastoalalta tai muusta rutiininomaisesta työskentelystä on eduksesi. Työ ei kuitenkaan vaadi aikaisempaa kokemusta, sillä sinut perehdytetään työhön. Tehtävissä pärjää hyvin reippaalla asenteella ja hyvällä fyysisellä kunnolla. Työssä menestyminen edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Palkkaus perustuu kaupan alan (varasto) pääkaupunkiseudun palkkataulukkoon ja työehtosopimukseen. Saat myös tuotantopalkkion jokaisesta tehdystä työtunnista. Työsopimus on puolen vuoden määräaikainen mutta jatko on hyvin mahdollinen. Työn luonteen vuoksi edellytämme 18 vuoden ikää.

Meillä työskennellessäsi saat:

  • Transval Akatemian koulutukset
  • työhyvinvointisäätiön palvelut
  • laadukkaat työvaatteet
  • alennuksia ja etuja myös kumppaneilta
  • reilut työkaverit ja turvallinen työympäristö

Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi jo tänään.

 

Leevi Terrihauta

Rekrytointikoordinaattori

leevi.terrihauta@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Keuksuontie 3


Takaisin avoimiin työpaikkoihin