Haemme kasvavaan joukkoomme KV Turvalle Myymälävartijoita kesäkauden ajaksi Turun alueella sijaitsevaan Hypermarkettiin!

Saatat omata aikaisempaa kokemusta myymälätyöskentelystä tai turvallisuusalalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Kohteissamme voit hyödyntää jo kertynyttä kaupan alan kokemustasi tai turvallisuusalalta saatua näkemystäsi asiakkaiden erilaisten ongelmatilanteiden ratkaisemisessa.

Myymälävartijana pääset loistamaan niin turvallisuuspuolen-, kuin tapauskohtaisesti myös pienissä kaupan tehtävissä. Päivittäisessä työssäsi turvaat asiakkaan henkilöstön ja omaisuuden, sekä tuet myymälän päivittäistä toimintaa ennaltaehkäisevällä toiminnalla, sekä puuttumalla häiriötilanteisiin hypermarketissa. Työnkuvaasi kuuluu myös kaupan avustavat tehtävät: mm kori ja kärry huolto. Kiinteistöön liittyvät tehtävät sekä valvomo työskentely.

Työvuorot vaihtelevat aamu- ja iltavuorojen välillä ja työtä on tarjolla myös viikonloppuisin. Viikkotasolla työtä on tarjolla 60 tuntia kolmiviikkoisjaksolla.

Työsuhde on määräaikainen. Pyrimme mahdollistamaan jatkon työstä kiinnostuneille.

Palkkaus: Vartiointialan TES taso II

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Parhaiten pärjäät meillä olemalla oma-aloitteinen, ahkera ja asiakaspalveluhenkinen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta turvallisuuden ja kaupan alalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Koulutamme sinut joka tapauksessa tehtävään.

Tehtävä vaatii voimassaolevaa vartijakorttia. Muiden ehtojen täyttyessä olemme valmiit kouluttamaan sinulle vartijakortin.

Työsuhde solmitaan Transvalin tytäryhtiön KV Turvan kanssa.

 

Valtteri Alatalo

Rekrytointikoordinaattori

valtteri.alatalo@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin! www.transval.fi

 

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Turku


Takaisin avoimiin työpaikkoihin