Haemme nopeasti kasvavaan joukkoomme KV Turvalle K-Citymarket Kotkaan vartijaa.

Saatat omata aikaisempaa kokemusta myymälätyöskentelystä tai turvallisuusalalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Kohteessamme voit hyödyntää jo kertynyttä kaupan alan kokemustasi tai turvallisuusalalta saatua näkemystäsi asiakkaiden erilaisten ongelmatilanteiden ratkaisemisessa. Päivittäisessä työssäsi turvaat asiakkaan henkilöstön ja omaisuuden, sekä tuet myymälän päivittäistä toimintaa ennaltaehkäisevällä toiminnalla, sekä puuttumalla häiriötilanteisiin.

Odotamme sinulta voimassa olevaa vartijakorttia, hyviä asiakaspalvelutaitoja, tarkkuutta sekä tilannehallintaa. Muiden ehtojen toteutuessa, olemme valmiit kouluttamaan sinulle vartijakortin.

Katsomme aikaisemman kokemuksen turvallisuuden ja kaupan alalta eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Koulutamme sinut joka tapauksessa tehtävään.

Meille on mahdollisuus hakea kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen, työtä on tarjolla keskimäärin 20h/vko.

Työtä tehdään pitkissä vuoroissa ja työ on iltapainoitteista. Työvuorot sijoittuvat ma-su välille.

Palkkaus: Tehtävänkuvauksen vaativuuden mukaan, Vartiointialan TES

Lisätietoja: Auton käyttömahdollisuus pakollinen huonojen kulkuyhteyksien takia.

Täytäthän hakulomakkeen pikimmiten, aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Työsuhde solmitaan Transvalin tytäryhtiön KV Turvan kanssa.

 

Valtteri Alatalo

Rekrytointikoordinaattori

valtteri.alatalo@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin! www.transval.fi

Työsuhteen tyyppi: toistaiseksi voimassa oleva

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekry@kvturva.fi

Sijainti: Kotka


Takaisin avoimiin työpaikkoihin