Haemme logistiikkatyöntekijöitä Turun alueelle

Haluatko kehittää osaamistasi logistiikan saralla? Olet sitten logistiikan ammattilainen tai vasta-alkaja, jolla on rautainen ote ja loistava työmoraali, meillä on töitä juuri sinulle. Työtehtävät sisältävät keräilyä, vastaanottoa, lähettämötyötä ja muita logistiikan tehtäviä. Etsimme myös tekijöitä, joilla on kokemusta erilaisista työkoneista, kuten vastapainotrukista. Tehtävät trukin puikoissa ovat monipuolisia, mutta painottuvat enimmäkseen vastaanottoon, hyllytykseen ja keräilyyn.

Töitä tehdään arkisin yövuorossa klo 22.00-06.00. Palkkaus tässä tehtävässä määräytyy teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan.

Yksikössä tulet saamaan osaavan ja ammattimaisen tiimin tuen sekä kattavan perehdytyksen eri varastossa oleviin työtehtäviin. Toivomme sinulta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, mutta sellaisen kouluttaminen on myös mahdollista. Työ on määräaikainen, työt alkavat elokuussa ja jatkuvat huhtikuun 2023 loppuun. Mahdollisuus myös jatkoon määräaikaisuuden jälkeen. Tähän tehtävään sovellut parhaiten, jos olet reipas ja työtä pelkäämätön, kuin myös oma-aloitteinen.

Parhaimmat edellytykset tässä tehtävässä menestymiseen ovat:

 • Kyky omaksua uudet asiat nopeasti
 • Tarkkuus työtehtävissä
 • Hyvät tiimityötaidot
 • Hyvä fyysinen kunto
 • Täysi-ikäisyys
 • Hyvä suomen kielen taito

Mitä tarjoamme?:

 • Transval Akatemian koulutukset
 • työhyvinvointisäätiön palvelut
 • laadukkaat työvaatteet
 • alennuksia ja etuja myös kumppaneilta
 • reilut työkaverit ja turvallinen työympäristö

Kerrothan hakemuksessa miksi juuri sinä olisit hyvä kyseiseen työtehtävään. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävään klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta.

 

Jarna Hakkarianen

Rekrytointikoordinaattori

jarna.hakkarainen@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on 28 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekrytointi@transval.fi

Sijainti: Turku


Takaisin avoimiin työpaikkoihin